Srnec s obrovským parožím – rarita

Príroda vie občas prekvapiť. Pozrite sa čo má tento srnec na hlave. 🙂 Je to rarita, alebo genetická manipulácia ? Pozrite si priložené video a ak máte chuť, môžete sa vyjadriť v komentároch pod týmto článkom.

 

Monster

Kapitális

Uverejnil používateľ Vadászunk 25. marec 2018

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Igor
Igor
5 years ago

wau!

Krnáč
Krnáč
5 years ago

Domnievam sa, že pri tomto rozhodne ešte nie dochodcu sa stretli všetky dobré konštalácie. Na pravom kmeni je asi nejaký “defekt”, nedá sa to poriadne s dostupných pohľadov zistiť. Svoj vplyv na “mohutnosť” parožia má aj lyko. Zaujímavé by bolo vidieť vytlčené parožie.

načonačo
načonačo
5 years ago

Toto sú srnce v súkromných oborách v maďarsku, na ukrajine alebo rumunsku kde ich kŕmia hormónami aby mali takéto trofeje. Potom príde pracháčik si ho odstreliť a pekne zacáluje.

kiri
5 years ago

načonačo – palec hore. Niečo o tom vieš.
Ja viem od jedného pána, čo žije priamo na hranici a v Maďarsku má veľa poľovníckych kamošov,ku ktorým chodí poľovať, že je to presne tak.
Keď je srnec v lyku – strelia mu do parožia malorážkou ( to je to zranenie parožia) a potom do neho veterinár strieľa hormóny systémom kvázi v uspávacej injekcii, len tam nie je uspávadlo, ale tie správne hormóniky. Potom je z toho veľmi žiadaný artikel.
Je to zákon trhu – ak je dopyt – treba ho uspokojiť. Ak by to poľovníci nekupovali – nevyrábali by to.
Nič iné – len sú Maďari šikovní – asi šikovnejší ako u nás. A to niekoho (občas) žerie…alebo je to závisť, že dakto dokáže zarobiť a niekto nie. No a sú aj takí, čo po takom veľmi túžia – podarí sa im to streliť, potom sa dozvedia ako to je – a kričia – POMÓC – (oje..li) dobehli ma…

Myslím, že sa tomu hovorí karma.

Poučenie:
Je si treba veľmi dobre rozmyslieť, čo si treba priať – lebo sa to môže splniť.

A poznanie je k tomu navyše…a nebýva len tak sa-tármo…