Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Pieseň divočiny

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #2071 Reply

    Takýto recept som raz našla na internete a robila som ho nedávno.

    Potrebujeme:

    jelenie stehno, červené víno, bylinková zmes, olej, divoké korenie, mleté čierne korenie, soľ, , Bylinkové maslo:, maslo, šampiňóny, uhorky, kapia, petržlenová vňať, tymian, soľ
    Ako na to:

    Z odležaného jelenieho stehna nakrájajte pravidelné rezne, zľahka ich naklepte, po okrajoch narežte, posypte bylinkovou zmesou a opečte na rozpálenom oleji. Rezne vyberte, výpek mierne podlejte vodou, pridajte soľ, divoké a mleté korenie a trochu červeného vína. Chvíľu povarte. Pri servírovaní položte na mäso plátok bylinkového masla.

    Bylinkové maslo si pripravte z uvedených surovín, ktoré premiešajte a vytvarujte do úhľadných valčekov, tie nechajte stuhnúť na chladnom mieste.

    #44066 Reply

    Pre tento recept som chcel založiť nejakú novú tému, ale zistil som, že tento recept patrí do témy, ktorú založila Mirkaa80. Pieseň divočiny je úžasný názov – a sedí to. Aj toto je jednoduchý postup a dokonalý výsledok. Moje hodnotenie je také, či sa to dá jesť s chlebom, rožkami, Vekou – teda to najlepšie, čo sa do prírody hodí. Ak to chutí s chlebom – dá sa to s hocičím. Pobavte sa úžasnosťou postupu – niekto bol ozaj prírodný kuchár. Ešte chcem povedať, že cibuľu môžete nahradiť či doplniť aj kapustou – či kyslou, či bielou krájanou, či bielou – vložíte celé listy – pri pečení to tiež poskytuje vodu, tiež pór nakrájaný na drobno, aj kolieska mrkvy ( je sladká) a petrželu – ak by ste mali aromatické mäso ( muflón a pod). Ako úžasný hodnotím ten systém vkladania zeleniny. Samozrejme sa dá použiť hocijaké mäso – druh diviny a aj mäso z tela. Krkovička je prerastená, teda šťavnatá. Ak je suchšie mäso (stehno) vložte aj plátok slaniny. Mňam.

    https://www.youtube.com/watch?v=cBhJVYRpFAo
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Pečená krkovička low carb video recept</h1>

    #44122 Reply

    Páni kolegovia – toto je ďalší recept z tejto témy. Vo svojej podstate jednoduchý – a práve preto úžasný. Či na teplo – či na studeno.  Vhodný na mnohé vyskúšanie. Pokiaľ máme ešte rebierka – z diviakov. A ak by neboli – ide to aj z danielčích a jeleních rebierok. Alebo – ak už nebude u nás diviakov a ani prasiat vlastných, hádam to pôjde aj z dánskych a belgických dovezených.

    https://www.youtube.com/watch?v=0xynMiCG9vU

     

    #44471 Reply

    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Nakrojte vepřové maso, zasypte a dejte ho na hodinu péct…Nic lepšího jste ještě nejedli,věřte mi</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=tbY9x9r09bk

     

    #44493 Reply

    takmer totožný postup –
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Recept na to nejlepší pečené vepřové maso!</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=UzHmZYQe-zQ

     

    #44542 Reply

    Je sezóna na všetky možné piesne divočiny. Toto je pieseň pre jelenie, dančie, hovädzie, všetky teľacie, srnčie. Diviačie by som takto nerobil – ak by sa stred tepelne nedostatočne prepiekol, mohlo by to znamenať silné zdravotné riziko..takto by som upravoval LEN bylinožravce. Ale posúďte tú maškrtu. Toto iste zláka aj tých, čo nevaria. Myslite na to, že UMENIE prípravy potravy je základom prežitia.
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Najlepšie hovädzie mäso Wellington</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=rF0d30gyGjU

     

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
Odpoveď na: Pieseň divočiny
Vaše údaje: