Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Pieseň divočiny

Táto téma obsahuje 4 odpovede, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom 10.10.2019/19:06.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #2071 Odpoveď

    Takýto recept som raz našla na internete a robila som ho nedávno.

    Potrebujeme:

    jelenie stehno, červené víno, bylinková zmes, olej, divoké korenie, mleté čierne korenie, soľ, , Bylinkové maslo:, maslo, šampiňóny, uhorky, kapia, petržlenová vňať, tymian, soľ
    Ako na to:

    Z odležaného jelenieho stehna nakrájajte pravidelné rezne, zľahka ich naklepte, po okrajoch narežte, posypte bylinkovou zmesou a opečte na rozpálenom oleji. Rezne vyberte, výpek mierne podlejte vodou, pridajte soľ, divoké a mleté korenie a trochu červeného vína. Chvíľu povarte. Pri servírovaní položte na mäso plátok bylinkového masla.

    Bylinkové maslo si pripravte z uvedených surovín, ktoré premiešajte a vytvarujte do úhľadných valčekov, tie nechajte stuhnúť na chladnom mieste.

    #44066 Odpoveď

    Pre tento recept som chcel založiť nejakú novú tému, ale zistil som, že tento recept patrí do témy, ktorú založila Mirkaa80. Pieseň divočiny je úžasný názov – a sedí to. Aj toto je jednoduchý postup a dokonalý výsledok. Moje hodnotenie je také, či sa to dá jesť s chlebom, rožkami, Vekou – teda to najlepšie, čo sa do prírody hodí. Ak to chutí s chlebom – dá sa to s hocičím. Pobavte sa úžasnosťou postupu – niekto bol ozaj prírodný kuchár. Ešte chcem povedať, že cibuľu môžete nahradiť či doplniť aj kapustou – či kyslou, či bielou krájanou, či bielou – vložíte celé listy – pri pečení to tiež poskytuje vodu, tiež pór nakrájaný na drobno, aj kolieska mrkvy ( je sladká) a petrželu – ak by ste mali aromatické mäso ( muflón a pod). Ako úžasný hodnotím ten systém vkladania zeleniny. Samozrejme sa dá použiť hocijaké mäso – druh diviny a aj mäso z tela. Krkovička je prerastená, teda šťavnatá. Ak je suchšie mäso (stehno) vložte aj plátok slaniny. Mňam.

    https://www.youtube.com/watch?v=cBhJVYRpFAo
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Pečená krkovička low carb video recept</h1>

    #44122 Odpoveď

    Páni kolegovia – toto je ďalší recept z tejto témy. Vo svojej podstate jednoduchý – a práve preto úžasný. Či na teplo – či na studeno.  Vhodný na mnohé vyskúšanie. Pokiaľ máme ešte rebierka – z diviakov. A ak by neboli – ide to aj z danielčích a jeleních rebierok. Alebo – ak už nebude u nás diviakov a ani prasiat vlastných, hádam to pôjde aj z dánskych a belgických dovezených.

    https://www.youtube.com/watch?v=0xynMiCG9vU

     

    #44471 Odpoveď

    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Nakrojte vepřové maso, zasypte a dejte ho na hodinu péct…Nic lepšího jste ještě nejedli,věřte mi</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=tbY9x9r09bk

     

    #44493 Odpoveď

    takmer totožný postup –
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Recept na to nejlepší pečené vepřové maso!</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=UzHmZYQe-zQ

     

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
Odpoveď na: Pieseň divočiny
Vaše údaje: