Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Poľovnícke právo – recepty na vnútornosti z diviny

Táto téma obsahuje 2 odpovede, má 1 hlas, a bola naposledy aktualizovaná používateľom 12.08.2019/20:02.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #44065 Odpoveď

    Jágerek trošku inak. Podľa výzoru sa môže urobiť aj z iných vnútorností – srdce na tenké plátky, ľadvinky – vyčistené od vnútorných ciev a riadne vypraných vodou.

    https://www.youtube.com/watch?v=-w1e0HzXDpY
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Vepřová játra luxusní</h1>

    #44068 Odpoveď

    Vážení priatelia, ako vždy a furt hovorím – poľovník, čo nevarí – je polovičný poľovník. Tak ako poľovník bez psa je polovičný poľovník – takže poľovník, čo nevarí a nemá psa – takmer nie je poľovník. Možno len a nič viac – len strelec…Na dôkaz toho – sám veliteľ najvyšší – Prezident SPZ p. T. Lebocký predvádza, že mu varenie z poľovného práva nie je cudzie a ukazuje tradičný recept na Jágerek…od svojej babky a mamy.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=y-buqJutX38
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Varíme s Cash4Hunt – Tradičná divinová pečeň</h1>

    #44072 Odpoveď

    Pečeň na turecký spôsob – pre nás trošku nezvyklé, ale veľmi chutné. Treba si uvedomiť, že Turci zdedili kuchyňu aj arabskú, aj Sýrsku, aj Židovskú, aj Babylonskú, aj Perzskú a aj Egyptskú, tiež mnohé stredoázijské a africké  – ich ríša bola jednou z najväčších na svete – a tým, že obchodovali s celým svetom a s koreninami, ktoré ani v Európe neboli veľmi známe, sú to neskutoční gurmáni. Na mňa najviac zapôsobili ich K O F T E – čo sú mäsové guličky kvázi ako fašírky, len tam nieje rožok, len mäso a sú pečené v trúbe a nie smažené v oleji – ale sú famózne práve kvôli koreninám. Úžasné sú ich zeleninové pasty, servírované v miskách ako príloha k mäsám z všemožných zelenín, aké existujú. No a nemôžem nespomenúť ich grilované jahňacie rebierka. Dokonalé. Tu máte recept na smaženú pečeň alá jágerek – s medom – treba vyskúšať…
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Játra na turecký způsob – nejchutnější recept</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=s2z516m0Tp0

     

     

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
Odpoveď na: Poľovnícke právo – recepty na vnútornosti z diviny
Vaše údaje: