Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Porchetta – mäsová roláda plnená a korenená

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #44069
      @kiri

      Aké jednoduché je to v prírode:

      Najlepšia vianočná porchetta – neotvárajte toto video, lebo hneď vám potečú gebriny a budete potrebovať podbradník. Ale zase uvidíte, kak próstoe:

      https://www.youtube.com/watch?v=yEVMAKUvGCA

      Tu zase uvidíte, ako sa robí porchetta z celého boku diviaka – či iného zvera a ako otvára hrudu mäsa ako knihu.

      London butcher on the road in Borough Market, London Bridge

      https://www.youtube.com/watch?v=2VcgWIc5H98

       

      #44074
        @kiri

        Porchetta – toto je supernávod ako do bôčiku (z diviaka) zabalíte kus napr. jeleniny, hovädziny. Tu to pán urobí, že do bôčiku zabalí karé. Zabaliť sa dá však akékoľvek mäso.

        https://www.youtube.com/watch?v=E1G4pq4bcYU

         

         

        #44774
          @kiri

           
          <h1 class=”title style-scope ytd-video-primary-info-renderer”>رول لحم خاروف محشي كباب على الفحم</h1>
          porchetta po arabsky na pahrebe

          https://www.youtube.com/watch?v=B6CY51XWWkI

           

          #47050
            @kiri

            Urobíte z hocijakej hrudy diviny…zase je tu ukázané, ako to máte rezať, aby ste z toho dostali taký šál mäsa, ktorý stočíte a do neho zatočíte…čokoľvek…a dobrá slaninka vôbec neškodííí:

            Úžasný recept na mäso, ktorý prekvapí vašich hostí! # 138

             

            Všetci hostia sa ma na tento recept pýtali. Tajomstvo je v marináde # 145

            https://www.youtube.com/watch?v=MvvBSchJvXM&ab_channel=SchnellerKoch

             

            #49787
              @kiri

              Krásny falát mäska – žiadne orezy ako na guláš – ale naozaj krásny kus NAJ krajšieho mäsa – a ukázané, ako sa z hrudy mäsa urobí “závin” teda “šál” na porchettu..no a tu si to trochu obmenili – nezakrúcali to, len položili a tak upiekli. Všimnite si ale, koľko vody sa z mäsa vypieklo – to je tá (slaná) voda, ktorú vpichujú do mäsa a predávajú vám ju v cene mäsa. Toto sa u DIVINY nekoná. Mäso vodu má – ale nie toľko, čo vidíte tu. Mäso voľakedy sa muselo pri pečení podlievať vodou – dnes si tú vodu pustí samé – ale najprv si ju kúpite za cenu mäsa. Preto je mäso z diviny asi jediné, ktoré takto oklamané nieje. Pardon – ešte slanina – pozrite si na pultoch cenu slaniny a porovnajte s cenou mäsa tiež na pulte. Slanina sa veľmi nedá vodou oklamať, lebo vodu nepríjma. Takže slanina sa nedá “nadrobiť” vodou a aj preto sú časté “akcie” na lacné mäso – najmä v reťazcoch “pre chudobných” ktorí sa tešia z “dobrej” ceny mäsa – a nakúpia si ho aj do mrazákov. Ale je to mäso napichané vodou, alebo hodne staré mäso ( 20 – 30 ročné) hlboko zmrazené, nepredané – a preto rýchlo zlacnené, OSVIEŽENÉ – a v akcii predané.

              https://www.facebook.com/watch?v=717577816698907

              Takýchto dokumentov je viacej: Triky potravinárskeho priemyslu:

              Vážte si skutočne zdravé BIO mäso:

               

            Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.