Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane 300 Win. Mag. alebo 30-06

• Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená 26.08.2010/21:39 od .
Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Autor

Neviem čo je pre teba malá diera, možno poluješ s 5OBMG. Len pre tvoje info napr. v kal 308 máš na výber od 30-30/určite je aj niečo slabšie/ po napr. 300RUM/určite je aj niečo ražnejšie/ a podobné malé dierky a určite treba začať polovať min s 300RUM, veď to zvláda bežne aj bábo /nikoho nechcem podceňovať/. A ešte s tvojej reakcie sa dá dedukovať že priatelov veľa nemáš, lebo ja nemám problem zavolať kamoša
    a prípadne on zavolá kamoša pretože ja niečo potrebujem. Aj tak funguje priatelstvo. A ak považuješ za malú dierku od 7X57 tak to vôbec nevieš o čom píšeš, to nieje konfrontačný tón, len môj názor.

@durell

Sory myslel som tým, čo si ty spomínal 223 na začiatok v pohode t.j. tá malá diera na správnom mieste. A tu 300 WM za velkú ( hlavne výkonom ).

A tým počúvni Vajdu som chcel naznačiť, že tá 7×57 je Ok aj na začiatok – také optimum výkonu. A s tými kamošmi som to nepochopil.
      Napísal som kolegovia poľovníci mu isto vyjdu v ústrety.

Mňa keď naposledy kamarát zo združenia požiadal o ranu z 9,3×62 tak som mu dal streliť.
      U nás ho mám len ja a to nemyslím ako chvastanie, ale chlapi jednoducho tak intenzívne nemenia kalibre a zbrane.

Veľa šťastia a Lovu zdar.

@crusher

Chcel by som sa spytat na kaliber 375 H&H Mag. Chcel by som s nim polovat v nasich podmienkach. Prosim o odpoved

@lovec

Ja v podstate nie som proti niecomu takemu. Ale je otazne, ci mas predstavu, co taky kaliber a jeho prevadzka obnasa. Strielal si uz z takej zbrane (konkretna zbran ktoru chces v tomto kalibri)?
          Ak je v tvojom reviri dostatok zveri vhodnej pre tento kaliber, prosim.
          Rozmyslal si aj nad inymi alternativami?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.