Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane 300WSM a dlzka hlavne

• Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená 13.11.2011/23:40 od .
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 16 až 21 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
      @laszlo

Ak chceš umožním ti vyskúšať pušku v cal.300 WSM s ktorov som nadmieru spokojný a lovím s ňou

@belson

Lászlo, ale ty máš asi hlaveň šesťdesiatku nie? Chcelo by to niečo kratšie, ako je tu o tom reč.

@laszlo

Keby len 60cm ale 66cm takže celková dĺžka zbrane je 119cm.Ale ak by bola osadená do blokového záveru tak celková dĺžka zbrane sa zníži na 107cm aj napriek 66cm hlavni a so 60kov na 101cm.A aj napriek dlchšej hlavni bude celkovo zbraň kratšia.

@laszlo

Ak použiješ blokoví záver tak aj pri dĺžke 60cm budeš mať celkovú dĺžku zbrane len 101cm no a pri 66cm nepresiahneš 107 cm.

@belson

🙂 Určite máš pravdu a to si necháme na súkromnú debatu.
              Len chcem ešte pripomenúť, že podstatou tejto diskusie je dĺžka hlavne samotnej kvôli tomu, že je reč o magnumovom kalibri a s tým súvisiace pochybnosti o kvalite vnútrobalistického deja pri hlavni kratšej ako 60cm.

@laszlo

Reagoval som na Miškov príspevok že nechce dlhú karafu a preto by chcel čo najkratšiu možnú hlaveň a preto som písal aj tie rozmeri.Má viac možností ako dosiahnuť krátke rozmeri okrem skracovania hlavne

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 16 až 21 (z celkového počtu 21 )
              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.