Úvodná stránka › Diskusné Fóra › Z B R A N E › Dlhé zbrane › Blaser R93
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 2 hlasy, a bola naposledny upravená 08.01.2009/18:10 od .
-
AutorPríspevky
-
08/01/2009 o 15:39 #6820
Áno mám svoj názor a nechával som si ho pre seba . Ja nikomu nevnucujem že Blaser je „naj“:)to robíš TY. A “ A argument „že je to dávno vyriešené a zabezpečené aby sa pri normálnom použití nič nestalo 🙂 hovorí sám za seba 🙂 skús to vysvetliť -ľudom čo Blaserkou dostali po hube:) keby to bolo ako píšeš tak by neevidovali toľko sťažností . Namiesto míňania peňazí na právnikov by mohli radšej ten „šunt“ dotiahnuť do konca a ušetriť meno Firmy .
K prebíjaniu a laborovaniu nábojov asi len toľko : tu sa nikto nemusí hrať na múdrejšieho ako stovky inžinierov ,čo vymysleli kvalitné náboje . Vieš dnes je už iná doba ako voľakedy dnes Už nemusíš pre prebíjaní ušúľať nábojnicu z plechu a vystrúhať strelu z drievka alebo kamienka 🙂 Dnes to za teba urobili „inžinieri “ takže nábojnice ,zápalky , pušný prach a strely si zohnáš už hotové 🙂 A prebíjaním vlastne len nahradíš -stroj vo fabrike 🙂 🙂 A výhody? : máš ten istý náboj ako vo fabrike len za nižšie peniaze ! A dalej máš kvalitnejší náboj ako fabrický – lebo tams a s prachom pracueje v uršitých min. a max. toleranciách a ty si ho môžeš doma naládovať presnejšie než vo fabrike ! Takže prebíjiač bude vždy o krok pred „bežným používateľom fabricky robených nábojov“08/01/2009 o 16:09 #6822Najdi mi nejakeho skutocneho, nie odfoteneho co bohviekam cumel, takeho co dodrzal vsetky pravidla a dame tu hnusnu firmu na kolena, ved by to kazdy priemerny pravnik musel vyhrat, keby sa to dalo dokazat, ze vyrabaju nebezpecnu zbran. O prebijani mi nic nehovor, skusal som v automate, ked ma bavili spolocne. Kazdu chvilu bol zaseknuty. A presna hmotnost prachovej naplne, nechci ma rozosmiat. Nepodstatne, pri RWS to mas zarucene a aj odskusane. A setrit na gulovom naboji je to posledne, co na trapi, ved ich vystrielam za rok maximalne 300, aj to obcas niektore do stromov skusam, ked mi je dlho na spolocnej.
08/01/2009 o 17:31 #6824No nájdi si na nete a nakontaktuj sa na nich 🙂 radi ti určite porozprávajú svoj príbeh 🙂 Hádam si nemyslíš že daný poškodený si to vymysleli ?? Ukáž mi dalšiu známu značku guľovníc čo má podobné problémy ako Blaserr? ktorú tiež žalujú ako Blaser ?hmm? či si to pár ľudí vycucalo z medíkom potretého palčeka a žaluje ich ?? No je to trápne ak si to myslíš -ale od teba ma si už nič nezaskočí . hádať sa dá donekonečna aj o blbostiach 🙂 ale priznať si chybu je ťažšie . A s prebíjaným strelivom ja mám skúsenosti tie najlepšie – určite čo sa presnosti tíka 🙂 každej puške chutí niečo iné – a je lepšie si náboj ušúľať na mieru aký mojej flinte vyhovuje a dostať s toho maximum -ako sa uspokojiť s tým čo mi firma ponúka . Prečo si veľký počet odstreľovačov profíkov prebíja náboje osobne ?? háá ? ved špičkové strelivo pre snajprov robí Lapua-a oni aj napriek tomu si náboje prebíjajú ? Tu nejde o ušetrenie pár korún ! tu ide o dosiahnutie maxima aké sa len dá – lebo tu sa na rozdiel od poľovníkov chyba netoleruje !
08/01/2009 o 17:41 #6825Hmm…Pajero, ako tak citam, minimalne dva krat som si musel pretriet oci, ci dobre vidim co pises…hovoris, ze:“Na spolocnej, ked mi je dlho, zopar krat vystrelim do stromov.“, ja len verim, ze si to povedal zo zartu, aby rec nestala, lebo v pripade, ze by som bol veducim takejto polovacky ja, tak take konanie by som urcite nemohol dopustit a bol by si okamzite vykazany domov, a bol by si rad, ze ti tu tvoju „R93-ku“ so zbrojnym preukazom nevezmu. A v pripade zartu to vobec nebolo smiesne.
08/01/2009 o 17:59 #6826Upokoj sa veduci polovacky, niekedy, ked vidim ake divadielko organizuju niektori veduci polovacky, tak odchadzam sam predcasne. V hore ani stupene, pohony trojhodinove, strelba akurat v pohone a nie hosti a dalsie finty na vylakanie penazi, napr. v priebehu dvoch tyzdnov toho isteho oplotku, tak mi nemusi nikto nic vysvetlovat a porucam sa. Tam kde polujem, sa spolocne nerobia, lebo len magor si pusti do reviru taku skodnu, ako sa na spolocnej zide. A na moj zbrojak sa postav do radu, takych papagajov, co by ho chceli je…
08/01/2009 o 18:10 #6827Hovoril som samozrejme o poplatkovej spolocnej, kde si kazdy nahana baranov, ktorych osklbe. Nemyslim spolocnu, ked su hostia bez poplatku samozrejme, aby neprislo k mylke. Uz som bol aj na takych, co nikto nevidel ani lisku a za stand pytali 3000 Sk. A ked bola opravna a dopadlo to tak isto, tak snad si mozeme aspon zapukat do prazdnej hory. Nechci pocut tych ko…., co sa spominalo, lebo ludovi polovnici potrebovali zaplatit revir.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.