• Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená 23.11.2010/03:24 od .
Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Autor
      @crusher

Idem zalozit novu temu: Kaliber 375H&H

Chlapci, uz ju mám!!! A je super, úplne elegantné strielanie…chcela som ju hlavne do honu, lebo predsa len ako zene mi vacsina zbrani pripada pritazka 🙂 , co mi je na posede jedno, kedze tam si zbran pekne opriem a zatial som bola 100% uspesna, ale z ruky som mala dost problem na tercoch, rozptyl trochu vacsi 🙁 , cize aj ked na mna nieco bezalo a ja som nemala kde narychlo najst vhodny konar, peň ci daco, radsej nestrielala, a tento problem práve zmizol…
      trochu nevabne vyzera ten zaasobnik na 5 nabojov, ktory fest trci, ale nevadi 😀
      posobi na mna priam ako hracka, mala, lahka, presna, cize na spolocne polovacky uz len s nou 😀
      a dakujem pekne vsetkym za info 😉

@crusher

OK, rozhodla si sa naozaj dobre. A k tomu strielaniu-niekto si nevie odpustit ranu na zver a ked ju vidi, musi zakazdym strelit. A to je velka chyba, lebo mnohi lovci podcenuju vzdialenosti na ktore strielaju, nepoznaju balistiku naboja pri svojej vyske montazi na puskohlad a su ochotni strielat na nemozne vzdialenosti miesto toho, aby sa dostali k zveri blizsie, alebo tam isli na druhy den a skusili zveri nadist, alebo ju cakat na inom´mieste, kde sa da strielat na polovnicke vzdialenosti. A v tom pohone-no musis sa naucit strielat z volnej ruky, lebo tam vacsinou neni cas sa poierat, alebo hladat niekde oporu pre zbran, ked okolo teba bezia diviaky. Ja ti prajem vela polovnych uspechov a s tou zbranou budes urcite spokojna-sam som taku chcel. LOVU A LESU ZDAR

@arko

Ahoj Katka naboj 30-30 Win je o 10 percent silnejši a v Nemecku ti s nim nedovolia v súkromných revíroch poľovať Na diviačiu zver. Sam som zastancom nazoru každá guľa zabíja, treba sa len trafiť.Mam na konte asi 150 diviakov za 18 rokov polovania. poslednych 6 rokov chodievam len do pohonov zo psom,a da sa povedat že uspešne.Ale nevidel som nikoho s tymto tvojim nábojom polovať. Keby si bola moja dcera tak by som ta zo slabším mábojom ako 308win nepustil do poriadneho pohonu.Prajem ti Katka vela uspechov a peknych polovnickych zažitkov s tvojou novou zbranou. Ja totiš opravujem a sem tam aj vyrabam lovecke pusky, a tiež prebyjam a tiež robým nove náboje—viac ako 70 kalibrov. Som uprimne zvedavý čo povieš ked s tou puškou zabiješ aspoň 10 diviakov. Lovu Zdar.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.