• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená 05.06.2013/16:51 od .
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
      @jagers

čo poviete na flintu a kaliber
      ďakujem

@jozef22

kaliber je ok, ale cz by som nekupoval.

@jagers

a aku tak do 1000eur

@volodo

Ahoj Jagers, poobzeraj sa po značke Tikka T3. Skús zavolať p. Jedličkovi do Zelenča. (0905/248478)

@lovec85

Vlastním mauser 8*57js som veľmi spokojný vlani som ulovil 3 prasce a 2 lanštiaky stoho 3 prasce a 1 lanštiak ostaly v ohni a jeden lanštiak odbehol asi 10 metrov používam české strelivo zo strižnou hranou a čo sa týka diviny sú malé škody na divine a ešte som ulovil s nou aj srnca špicaka vistihol som asi 5*5 cm z rebier to bol všetok odpad . zatiaľ veľka spokojnosť klopem na drevo!!!!

@rupic1

Vlastnil som uz viacej zbrani , ako kazdy mlady polovnik som skusil viacej kalibrou, zacinal sim GB Uh. brod 16/7×57 R ,potom CZ 550 lux 7×64 nasledne 308 w ako som kupoval tak som predaval kazda mala vyhody a nevyhody ,ale toto nieje temou.Pred dvoma rokmi som si zadovazil CZ 550Fs 8X57JS, Kazdy ma odhovaral ze slaba balistika !,no ak strielam do 150 m tak to nepoznat rozdiel.Ale je rozdiel v znaceni zveri , farbeni a podlievani diviny.Pre nas horsky revir vynimocna zbran, Zatial ma nesklamala a ak sa o nu budes starat a cistit tak vyhras i nad hrdzou, hlavne na zavere.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.