• Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená 03.02.2010/11:56 od .
Zobrazujú sa 2 príspevky - 16 až 17 (z celkového počtu 17)
  • Autor
      @0303-jozinko

Robo84 podľa všetkého sme sa nepochopili,pretože na zbrani kde máš takú montáž ako je DoubleSqare
      a hlaveň drží aj po výmene pôvodné nastrelenie sa dá
      nastaviť jeden puškohľad aj na viac hlavní rôznych kalibrov(Vlastná skúsenosť).Dôležité je len dobre si pri nastrelovaní farebne (rôznymi farbami) označiť rysky na výškovej aj stranovej korekcii puškohľadu,aby si sa vedel pri výmene hlavne konkrétneho kalibru vrátiť na korekčnom mechanizme na správne miesto.
      Najdôležitejšie si je zapamätať aj to,aká farba prislúcha jednotlivému kalibru!

@crossbowhunter

čo sa týka samotného nástrelu po výmene hlavne, tak to býva vždy trošku problematické.
        avšak si treba uvedomiť, že mu stačí zakúpiť jednu pušku, pár hlavní podla kalibrov, aké chce a nemusí doma držať zbierku 20tich pušiek.bez problémov si vystačí s 1 mauserkov a 1 brokovnicou.
        po výmene hlavne samotné zastrelenie, považujem za samozrejmosť.bez toho by to bola rovnaká hlúposť ako loviť levy v afrike s nevyskúšanou zbraňou.
        jej konštrukcia je masívna, čo sa síce prejavilo na váhe, avšak pri dĺže hlavne 60cm si môže dovoliť strielať na pekné vzdialenosti s fantastickou presnosťou, treba len trochu cviku.naviac je tým znížený samotný spätný ráz.
        väčšinou keď čítam tieto diskusie mi to pripadá ako reklama typu : ja mám s202 tak si ho kúpte všetci.osobne sa mi najviac páči značka remington, ale zbraň ktorú si vybral je skvelá.za vela hovorí aj to že sa zbraňou roka nestala len kvôli hmotnosti.ak s týmto nemáš problém, je to rozhodne tá správna volba všetkými vlastnosťami, ktoré ti táto gulovnica ponúka.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 16 až 17 (z celkového počtu 17)
      • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.