• Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená 05.11.2011/02:38 od .
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
      @hades

dostal som darom tuto zduchovku uplne novu a zaujimalo bi ma zvysenie vykonu ake mam moznosti? dakujem za radu

@hades

resp. by ma skor zaujimalo krivka drahy letu a presnost s akou sa da snej strielat na kolko metrou ma plochu drahu letu a aky je jej pokles? potom popripade to zvysovanie vykonu

@tomcat

tak kedze je to 5.5 tak ked to ma zostat v legalnej hranici 15J tak max rychlost to musi mat cca 180m/s a to uz je pekna krivka…

skontroluj si ci nema prevrtany piest a ci su tesnenia v poriadku, lebo to sa zvyklo robit aby to bolo v ramci zakonneho vykonu… a mozno ti dali slabsiu pruzinu…
          cize ked ju budes natahovat, skus prstom upchat kanalik z valca. ak ti vznikne podtlak, ze ti prisaje prst, tak by to malo byt ok, nie je prevrtany piest a aj tesnenie je OK, cize v tom pripade je zrejme len slaba pruzina. Ak ti podtlak nevytvori, tak je bud zle tesnenie alebo navrtany piest

@hades

piest je ok mal som ho vonku nema perforaciu a aj tesnenie je nove vsak je nova cela a kde sa da zohnat silnejsia pruzina?

@fogas11

tuto frano nitra on predava GAMA a veci do nich napis mu ze chces to a to a on ti to posle
              tu mas mail
              nitra@frano-zbrane.sk

@hades

ok dakujem ale viem ja co vlastne potrebujem? ma to nejake oznacenie alebo s akej gamo-vky bude pruzina silnejsia a vhodna do mojej ?

@kubo-630

Tak aspon pre orientaciu, aky taky obraz si z toho clovek moze urobit.
                  Plati pre kal.22 so strelivom RWS Superdome a ustovkou 179m/s

http://album.volny.cz/show_image.php?file=/k/kubo630/cb86f324eee9e6f41a0d65258b2be2ec_print

@fogas11

no ja neviem z 1250 ci tam vojde ale na 440 ma urcite ja som ju odtial bral 😉

@mio-sc

zdravím vás páni neviete mi poradiť kde dostanem kupiť na slovensku mäkké silikonové tesnenie na gamo cfx ? dakujem

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
                    • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.