Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane guľobrok Tikka 412S

• Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená 15.01.2011/00:58 od .
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
      @gajdos65

Aké máte skúsenosti s takouto zbraňou?Ďakujem!!!

@gajdos65

Nikto sa nezapája do diskusie -vlastním guľabrok kaliber 6,5x55SE/12-76.Mám ho len mesiac a zatiaľ som spokojný s presnosťou a aj sústreľom,ktorý sa dá doľadovať .Kúpil som ho na inzerát od jedného poľovníka.Je to celkom zaujímavá zbraň.Napíšte, ak niekto vlastní podobnú zbraň!Ďakujem!!!

@volodo

gajdos65 napísal:

Nikto sa nezapája do diskusie -vlastním guľabrok kaliber 6,5x55SE/12-76.Mám ho len mesiac a zatiaľ som spokojný s presnosťou a aj sústreľom,ktorý sa dá doľadovať .Kúpil som ho na inzerát od jedného poľovníka.Je to celkom zaujímavá zbraň.Napíšte, ak niekto vlastní podobnú zbraň!Ďakujem!!!

Mal som guľovničku Tikka Hunter. Bol som max. spokojný. Guľabrok Tikka asi nebude úplne bežná zbraň na SK a pochybujem že ju niekto s tu prítomných vlastní, teda okrem teba. Mohol by si sem dať aspoň fotku, rád si takú raritku pozrieme.

@lanus
              @volodo

Ďakujem Jozef, celkom sa podobá na made in „Beretta“ … že by to bola len náhoda ?

@gajdos65

Nedával som nádej tejto téme,ale na počítač chodím zriedkavo,ďakujem
                za foto doložím aj moje .Zatiaľ sa majte!

@waldo

Volodo si celkom blízko s tym talianom. Len v súčasnosti zastrešuje výrobu tejto zbrane firma Marocchi. Konkrétne vlastním brokovú kozlicu model 512 SD Finnclassic čo je pravdepodobne nástupca 412 S len táto bola zrejme ešte vyrábaná firmou Tikka…

http://www.marocchiarms.com/index.php?menu=55&sprache=0&product_id=15

@gajdos65

Dnes som bol na pochôdzke v poľ. revíri a strelil som lišiaka na 120m sedel a bol otočený chrbtom.Strelil som ho na krk zostal v ohni.Bol to presný zásah foto nabudúce.Kaliber 6,5x55SE použité strelivo S-B 8,2g

@gajdos65

fotografie

@gajdos65

fotografia 2

@gajdos65

fotografia 3

@gajdos65

Prosím Vás, má niekto podobnú zbraň nech zavolá na tel.č.0904309207
                            Ďakujem!

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
                          • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.