Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane guľová kozlica IŽ 94 EXPRES

• Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená 18.05.2010/13:28 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
      @pachler

Má niekto skúsenosť s guľovou kozlicou IŽ 94 EXPRES?

@m-kruty

snáď si tú haraburdu nechceš kúpiť. ale inak je lacná a pre ďalšiu nie malú investíciu vynikajúca vec

@hospodar50

Pachler napísal:

Má niekto skúsenosť s guľovou kozlicou IŽ 94 EXPRES?

Kua kedy sa to už naučíte , keď je niečo lacné ,tak je to šrot! Strelíš si s tým pár krát a hodíš ju do kúta. Ja by som ťa s takouto zbraňou ani nevpustil do revíru.

@jager68

Další na obzore…:woohoo: to snad nie.Nieco ako poradite vynikajucu optiku do 300€???:S
            Jednoducho stale sa najdu nepoučiteľní…..

@308wilo

Takže ja s IŽ 94expres v 308kal. skúsenosť mám,aj keď musím priznať,že ju nevlastním. Kúpil si ju môj dobrý kamarát. Viacerí sme ho od tej kúpi odhovárali,ale nedal si povedať. A ešte navyše ju kúpil z druhej ruky. Pánko ktorý mu ju predal,určite tancuje od radosti.:) Na strelnici sme ju nevedeli nastreliť. Každá rana inde. Na terči boli všade dierky,len v čiernom nič. Šípil som že kamoš kúpil zle,ale on si trval na tom,že puška je v poriadku,asi sú zlé náboje. Nič,na druhý deň sme doniesli RWS-DK. Výsledok to isté. Kamoš stále neveril, určite to bude puškohľadom. A tak sme na tretí deň doniesli IŽU s novým Meostarom 7X50RD. To isté, kamoša skoro vystrelo. 🙁

@308wilo

Aha,práve som takú istú šunku objavil aj tu v inzercii.

https://www.horar.sk/index.php/inzercia/page/show_ad/catid/6/adid/3127

Tipni si,prečo ju predáva? Úsmevný je aj dodatok „vhodná do pohonu“ Áno,lebo na 100m s ňou netrafíš ani terč.

@wins

tiež ju nemám a určite aj preto, že kým niečo kúpim, hlavne podozrivo lacné, preverím si

chalani, nehnevajte sa, ale aj keď všetci máte pravdu, jediný, kto odpovedal na dotaz vecne, je 308Wilo; skúste reagovať tak, aby ste nerobili z pýtajúceho sa blba, lebo sa tu potom budeme všetci báť pýtať na veci ktoré nevieme, aby sme sa nezosmiešnili;
                  podľa mňa treba Pachlera pochváliť, že sa radšej pýta, ako by sa mal bezhlavo vrhnúť do nešťastia a blbosť kúpou takej zbrane ozaj reálne spáchať

@lanus

I napriek tomu,že považujem túto guľ.kozlicu za ešte horšiu voľbu ako je IŽ-18 (guľ.jednotka);plne súhlasím so stanoviskom winsa,nakoľko zadávateľ otázky sa pýta predom a nie ako viacerí „narieka nad rozliatym mliekom“!!!

@m-kruty

jasné treba to riešiť normálne. toto je asi jedna s mála stránok kde sa normálne rozpráva , neuráža sa jeden druhého a drobné pršľapy sa tolerujú. blbci sú odtiaľto adminom vyhodený a takto by sme si to mali udržať.

@seky

Nemám IŽ 94, ale mal som a som rád že „mal“ IŽ 18. Tiež sm k tomu pristupoval ako kamarát 308 Wila a stálo ma to viacej, než stála sama puška, než som uveril, že je čas sa jej zbaviť. Ak je šanca vyskúšať ju pred kúpou, tak to urob. Inak ju nekupuj.

@pusikoo-2

Ked chces tak ti ju predam za 280€ ale necakaj zazraky do pohonu je ideal ale na velku vzdialenost druha rana nic moc inac prva ide presne kam ju umiestnis

@tulak

Jedna z naj zbrani. Ak ju kupis uz nepredas:S

@imvisko

Aj ja mam skusenost s iž 94 expres.Mam ju v kalibri 9.3-74.Sustrel oboch hlavni-100 metov na strelnici bol 2,5cm.Ešte niečo?Asi sa vydarila!
                              :woohoo:

@tulak

Stale hovorim, zazraky sa stavaju. Mozes odniest 10EUR co desat , 50EUR do zvonceka. Ale vazne, to mas skutocne stastie. Lebo zatial ju pochvalili iba ti, ktori ju uz nemozu predat. Tak sa aspon uspokojuju s kupou

@m-kruty

asi by som chcel vidieť tých 100m a byť pri tom keď s Ruského výkovku urobíš rozptyl 2,5cm s jednej hlavne.Nehovorím o zostrelení dvoch hlavní.Možno to bola náhoda , skús ísť ešte raz na strelnicu .To ti aj ,,saueráci“ závidia. Možno je to tak.šťastie je šťastie.Zrejme bola vyrobená pre Dimitria Medvedeva do afriky a hlupáci ju omylom vyexpertovali. Žartujem , lebo to sa ozaj nevidí nepočuje a ani nebude.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.