Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane guľová kozlica IŽ 94 EXPRES

• Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená 18.05.2010/13:28 od .
Zobrazujú sa 2 príspevky - 16 až 17 (z celkového počtu 17)
  • Autor
      @wins

imvisko – podľa mňa buď sranduješ, alebo si odpálil dve a náhodou boli pri sebe (zrejme vďaka tomu, že si druhú strhol), alebo si ich vypálil za škatuľku a odmeral dve najbližšie pri sebe…

vždy keď tu čítam o zázračnej strelbe na 100m, beriem to s rezervou, lebo na strelbu rana k rane či dokonca rana na ranu treba okrem dobrého strelca schopného zopakovať sériu rovnakých „odpalov“ a samozrejme primeranú kvalitu streliva a zbrane ešte aj výkonnú optiku; 100metrov je dosť aj na 6 násobné zväčšenie, nestačí, aj keď skúsený strelec môže mať dobré výsledky aj s ním; a to píšem o jednej hlavni; sústrel dvoch hlavní na tom ruskom zázraku na 100m aký uvádzaš – keby bol objektívny, tak je to porovnateľný zázrak so zjavením panny Márie…

@pusikoo-2

ako som pisal ja ju mam doma a je to kus zeleza ale o jednej hlavni sa neda ta ide presne ta druba ani bohovy zosuladit ide do boku 30cm na 100m a kamarat si dal hlave scinovat a to nemal robyt doje.. celu zbran a teraz ju ma v skyni a sada na nu prach lebo snu iz nic nespravi 20000Sk vyhodenych do vzduchu a strelba na 100m to mas pravdu 2,5cm rozptil musel sa pomylit 2,5m asi myslel???!!! ja mam ZH a na 100m so pod 8cm nedostanem ale ked strielam zo stojana na strelnici na pevno tak diera v diere co bol aj sam majitel prekvapeny

Zobrazujú sa 2 príspevky - 16 až 17 (z celkového počtu 17)
      • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.