Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane iž18.kal 9.3×74

• Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená 29.09.2009/22:38 od .
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 16 až 21 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
      @bulitik

to co mate v reviri slony nataku zver co si uviedol ti staci raz 7-64 a nie ten co chces

@spider

Ešte k tomu spätnému rázu.Ale čisto môj názor.
        Ak si zastrielam z 243 win na terč a pustím 20-25 nábojov tak je to lahoda strielania.
        Keď som strielal z iž 7,62x54R tak už po asi 10 náboji ma to až tak nebavilo.
        Tolko k tomu že keď som vedel ako tá flinta kope čakal som aj ten spätný ráz pri jednom výstrele za účelom lovu.

@m-kruty

spider len na okraj IŽ nie sú zbrane….B) . Ja som do ZKK v pôvodnom kalibri 30-06 osadil 9,3×62. Streľba ako s pohádky. Zatlačila do ramena to áno ale žiadne kopance , nič. Sám som bol trocha prekvapený ak som si sadol za stôl položil pušku na deku a strieľal som jednou rukou bez problému.

@spider

tajfi úplne s tebou súhlasím,preto som sa jej zbavil.:)

@jager68

imvisko napísal:

Dakujem

Dobre si precitaj co ti odpovedali lovec a spider.Tu flintu si nekupuj.Na co len trosku lepsej flinte stoja ,,mieridla“ tolko co ta IZ-ka cela.Tak si to trosku preber aby si nelutoval.Vela zdaru.

@tmarcel

no ja prave tuto spominanu iz v kal.7,62x54r mam,zacinal som s nou pred piatimi rokmi a tak som si na nu zvykol ze by som ju veru z ruk nedal,asi som mal stastie pri vybere,netvrdim ze je to super zbran,to ani z daleka,ale ak nechce alebo nemoze investovat viac penazi tak to nemusi byt najhorsie,ale pre istotu by som pri kupe trval na odskusani na strelnici,a dalsia vec na ktoru treba upozornit je tvrda spust,mne ju upravil puskar hned pri preberani za par korun,no a samozrejme pazba,ta sa tiez paci malo komu,casom som si dal spravit colopazbu podla mojich rozmerov(dlhe ruky)
                co citam na roznych forach tak spokojnost s touto zbranou je mozno3ku7(traja stastlivci a zvysnych 7 ju radsej predalo),kaliber si vyber sam,dnes mas furu moznosti,ale ak si budes vyberat z dvoch podobnych tak zvol ten silnejsi al.ten co moze strielat tazsie strely,ja osobne by som pod 7mm nesiel,
                ps.do zlamovacky vyberaj len naboj sR-kom,pri nab.s drazkou mozu vzniknut problemi hlavne v zime,stuhnutymi prstami to ide obcas tazko,vela stastia

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 16 až 21 (z celkového počtu 21 )
              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.