no ja prave tuto spominanu iz v kal.7,62x54r mam,zacinal som s nou pred piatimi rokmi a tak som si na nu zvykol ze by som ju veru z ruk nedal,asi som mal stastie pri vybere,netvrdim ze je to super zbran,to ani z daleka,ale ak nechce alebo nemoze investovat viac penazi tak to nemusi byt najhorsie,ale pre istotu by som pri kupe trval na odskusani na strelnici,a dalsia vec na ktoru treba upozornit je tvrda spust,mne ju upravil puskar hned pri preberani za par korun,no a samozrejme pazba,ta sa tiez paci malo komu,casom som si dal spravit colopazbu podla mojich rozmerov(dlhe ruky)
co citam na roznych forach tak spokojnost s touto zbranou je mozno3ku7(traja stastlivci a zvysnych 7 ju radsej predalo),kaliber si vyber sam,dnes mas furu moznosti,ale ak si budes vyberat z dvoch podobnych tak zvol ten silnejsi al.ten co moze strielat tazsie strely,ja osobne by som pod 7mm nesiel,
ps.do zlamovacky vyberaj len naboj sR-kom,pri nab.s drazkou mozu vzniknut problemi hlavne v zime,stuhnutymi prstami to ide obcas tazko,vela stastia