Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane iž18 kaliber 30-06

• Toto téma obsahuje 9 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená 02.02.2009/13:45 od .
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
      @diviakll

vas nazor na jednoranovku iz 18 :dry:

@diviakll

nema nekto stim skusenost poprosim o radu dik:woohoo: diviakll napísal:

@jaro1

diviakll napísal:

nema nekto stim skusenost poprosim o radu dik:woohoo: diviakll napísal:
          [quote]vas nazor na jednoranovku iz 18 :dry:

[/quote]

Za málo peňazí málo muziky. Ja by som to nebral. Iba ak z núdze. Záleží, ako si náročný. A ak ju kúpiš, aj tak ju pravdepodobne dáš puškárovi „doladiť“, čo sú ďaľšie výdaje. / nemalé /. Nebudem sa vyjadrovať k presnosti, resp. k rozptylu z tejto zbrane, nech sa vyjadria kompetentní. / Ja ju nemám /. Iba som z toho strieľal a pravdepodobne to nebola vydarená zbraň.

@hospodar50

diviakll napísal:

iz 18 som mal asi 2 roky, je to totalny odpad, 🙁
            nekupuj to, trosku dosetri a kup nieco lepsie.

@igman

Mal som dve, prvá bola kšunt po týždni šla na reklamáciu, druhá nemala chybu v presnosti len tie otrepy od frézy a celkové spracovanie ako doma na kolene, čiže ľahká flinta čo neoslní ale strieľať sa s toho dá.Teda na druhý pokus…

@jaro1

jaro1 napísal:

diviakll napísal:
                [quote]nema nekto stim skusenost poprosim o radu dik:woohoo: diviakll napísal:
                [quote]vas nazor na jednoranovku iz 18 :dry:

[/quote]

A ak sa rozhodneš kúpiť, ešte pred kúpou rozhodne vyskúšaj presnosť, resp. rozptyl. Stojí to za to.

@diviakll

a čo hovorite na raž

@jazvecko

Tak ako radia ostatný, počkaj s kúpou došetri si.
                    Nieje to bohviečo a ešte ktomu v sprg. ráži.
                    Je to silný kaliber na takú lacnú pušku.
                    V kal.308W sme to nemohly nastreliť a v kal.7,62x54R čistá katastrofa.
                    Ved´ za 5.tis sa iné ani nedalo čakať.

iz 18 mam aj ja , prvu som mal v 308W celopazba , bola velmi pekna a lahka bohuzial nepresna , kupil som este jednu a ta mi robi rozptyl na 100m s PMC do 8cm , mam ju aj v springfilde 30 06 ale to je hroza ako kope a to mam cez 100kg , je z nej vystrelenych asi 30 nabojov a rok odlozena v skrini . Takze iz 18 v cal 30 06 uz nikdy !

@ra2310

iz 18 v cal 30 06 ,ja ju vlastnim a nemam problem ,myslim si ze je dost presna aspon co sa tyka tej mojej a o kopani ani pocut z coho som velmi prekvapeny

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
                    • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.