• Toto téma obsahuje 54 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená 24.01.2011/18:04 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 55 )
  • Autor
      @okor

RadoK napísal:

Vysli teraz nove modely VX III s novym oznacenim, vie niekto ake su zmeny oproti povodnym modelom?[/quote]

vraj prenos svetla 98%……..tolko reklama z Nemecka, do scanera mi nevliezla, zial

@brunom03

Myslim ze ten kto trochu pozna cudzy jazyk si ho moze objednat este lacnejsie ako tu chlapci pisu ,,ze by business“neviem si predstavit vybavit zaruku na tu optiku z ameriky teda ak to od niekoho kupis a nevies anglicky.Ale to vobec nema vyznam lebo ta kvalita o tych peniazoch vobec nehovori.Mam to velmi dobre vyskusane.A hlavne uz ked ovladas rec tak to uz moze mat Carl Zeiss Classic Diavari 3-12 x 56 osvetleny Reticles 40, 44, 60, 66 …za 800,- ero ako ja a to je vyskusana optika.Ale ja mam shop na to(nie na Slovensku) takze to mam za nakup.Pre teba 1050 euro+post.uz bude webside

@vlad

pozeral som v katalogu je to rada VX-3L,sploštené tubusi,novi sistem XTENNED TWILIGHT LENS SYSTEM, prepusta to lepsie svetlo,pri menších /nM/

L-rada je urcena prevazne na zbrane bez mech. mieridiel s cistymi hlavnami. To je pre USA pre verzie u nas zname ako American, Varmint a pod. Davaju tam ne tie zbrane znizene montaze leupold, ktore znizuju os puskohladu voci hlavni asi o 30%. Preto to vykrojenie na konci kukera. Nemusi to byt zle ale u nas nie velmi rozsirene. Zostanme pri europskych verziach B)

@jager68

brunom03 napísal:

Myslim ze ten kto trochu pozna cudzy jazyk si ho moze objednat este lacnejsie ako tu chlapci pisu ,,ze by business“neviem si predstavit vybavit zaruku na tu optiku z ameriky teda ak to od niekoho kupis a nevies anglicky.Ale to vobec nema vyznam lebo ta kvalita o tych peniazoch vobec nehovori.Mam to velmi dobre vyskusane.A hlavne uz ked ovladas rec tak to uz moze mat Carl Zeiss Classic Diavari 3-12 x 56 osvetleny Reticles 40, 44, 60, 66 …za 800,- ero ako ja a to je vyskusana optika.Ale ja mam shop na to(nie na Slovensku) takze to mam za nakup.Pre teba 1050 euro+post.uz bude webside

Uz sa neviem dockat…spusti to konecne nech si kupim ZEISS Victory Varipoint 2,5-10×50 s osnovou 56, za cca 1100€ +-,;)

@okor

Bubi napísal:

brunom03 napísal:
              [quote]Myslim ze ten kto trochu pozna cudzy jazyk si ho moze objednat este lacnejsie ako tu chlapci pisu ,,ze by business“neviem si predstavit vybavit zaruku na tu optiku z ameriky teda ak to od niekoho kupis a nevies anglicky.Ale to vobec nema vyznam lebo ta kvalita o tych peniazoch vobec nehovori.Mam to velmi dobre vyskusane.A hlavne uz ked ovladas rec tak to uz moze mat Carl Zeiss Classic Diavari 3-12 x 56 osvetleny Reticles 40, 44, 60, 66 …za 800,- ero ako ja a to je vyskusana optika.Ale ja mam shop na to(nie na Slovensku) takze to mam za nakup.Pre teba 1050 euro+post.uz bude webside

Uz sa neviem dockat…spusti to konecne nech si kupim ZEISS Victory Varipoint 2,5-10×50 s osnovou 56, za cca 1100€ +-,;)[/quote]

Bubi ked si ho kupis budem si ho chciet na zivo kuk!!! za tie love je to ako rozpravka, asi sa zacnem ucit „cudzYe“ jazyky…aby som mal lepsie ceny,:woohoo: ja som sa vzdy zle ucil tak viem iba po nasom, teda nemecky,a anglicky kurnik jeden cudzi viem rusky….. ale to na dobre ceny nestaci, este polsky ale to je tak platne na delta optical

@jager68

To som aj ja zvedavy…ci to bude naozaj ako sa patri.ZEISS..nakup 800€ a predaj na SVK 1800€.Zeby mALI NASI TAKU MARZU:aK ANO TAK SA DAM NA PREDAJ OPTIKY:

@brunom03

tak potom nechapem to podnikanie v tej spatnej obchodnaj politike ako je na Slovensku.A neviem kde tam ten jazyk pouzijes u tych kseftarov, mozno na internete ale aj tam je to uz davno predrazene a tych chytrakov poznam 10 rokov a ty to vadia preratat v kazdom state podla toho ake su u nas nakupne moznosti napr Frankonia a ma raz tolko a este trocha.Lebo jeho nakupne moznoti v inom state su ine ak podnika a je registrovany+ ma este vela benefitov na dopravu a podpora zahranicneho obchodu takze asi tak…..

Nič som nepovedal.

@okor

Bubi napísal:

To som aj ja zvedavy…ci to bude naozaj ako sa patri.ZEISS..nakup 800€ a predaj na SVK 1800€.Zeby mALI NASI TAKU MARZU:aK ANO TAK SA DAM NA PREDAJ OPTIKY:

So Bubi what’s a nice idea, lets start with optics store, I will immediately stop my factory for inox frames and sandwich panel’s production for special medical trailers. Then I will open wholesale shop for optics in my halls….will u enjoy my business and help me? Maybe when we will learn more foreign languages we shall have success…..

ako vravim skoda ze tie jazyky neviem, ked by som sa ich ucil mohol som byt za vodou, no nic mozno univerzite tretieho veku ma nejaka prichyli

@brunom03

Okor o tom ze vies anglicky vobec nepochybujem ale text hovory iba o spatnom mieste pre jazyk a obchod.pod von a otvoria sa ti oci a uvidis ze sa to tam neoplati kupovat a ani nakupovat odtial.ale bez urazky anglicke texty mas dobre mozno by si mohol este nieco napisat pre tych co nerozumia.

Chlapi, skuste mi vysvetlit o com sa bavite v poslednych odstavcoch, ked otazka na zaciatku bola ohladom velkosti kukera. Rad sa pripojim do Vasej debaty ak sa jedna o obchod a hlavne o ceny kekeroch u nas a niekde inde.

brunom03 napísal:

tak potom nechapem to podnikanie v tej spatnej obchodnaj politike ako je na Slovensku.A neviem kde tam ten jazyk pouzijes u tych kseftarov, mozno na internete ale aj tam je to uz davno predrazene a tych chytrakov poznam 10 rokov a ty to vadia preratat v kazdom state podla toho ake su u nas nakupne moznosti napr Frankonia a ma raz tolko a este trocha.Lebo jeho nakupne moznoti v inom state su ine ak podnika a je registrovany+ ma este vela benefitov na dopravu a podpora zahranicneho obchodu takze asi tak…..

bruno: prepac ale toto nechapem vobec co si tu napisal, skus to trochu rozobrat podrobnejsie lebo to nepochopi nikto okrem Teba

@robo84

vies dat na sebe pls kontakt chcel by som sa opytat na par niektore veci ..lovu zdar

@robo84

das mi na seba nejaky kontakt? objednaval si uz nieco odtialto? diky lovu zdar

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 55 )
                        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.