• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená 28.02.2009/19:03 od .
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
      @andras

Ahoj mam Gulovnicu,Gulobrok,a chcem Marlin co vy na to ? Dovod ? Paci sa mi.:laugh: :laugh:

@jager68

Ja mam gulovnicu,gulobrok aj gulovu kozlicu aj lahku 1ranovu gulovnicu a nechcem Marlin.Dovod: .Nepaci sa mi.

@andras

Mam jednu ponuku je malo pouzivana a zachovala len neviem aku ma cenu ?

@lanus

Andras – keď sa Ti Marlinka páči ,nie Si v tom sám ,preto sa dá bežne kúpiť v obchode,
            a zákon ju aj na všetku raticovú povoľuje.Preto si myslím ak máš na ňu tak si ju kúp.
            Je stavaná na streľbu na max. 150m,čo vo väčšine prípadov postačí.
            (Len neviem prečo sa posmievaš vlastnému nápadu ?!)

@andras

Ja mam polovicku Polovnicku vies paci sa mi je lahka chcem to pre nu do buducna.

@lanus

Andras – skús dať prečítať svojej polovičke čo Si práve napísal a min.zaucho ťa neminie !!!

@jager68

lanus napísal:

Andras – skús dať prečítať svojej polovičke čo Si práve napísal a min.zaucho ťa neminie !!!

Lanus tak toto bola trefa…:woohoo: :laugh: 🙂 😉 zaucho je na 100% a zakaz priblizenia k tej polovičke asi tiez.:laugh:

@andras

Preco sa posmievam vlastnemu napadu?

@andras

Len tak lanus 223 naco pouzivas? Trasu sa ti ruky?

@jager68

Andras napísal:

Len tak lanus 223 naco pouzivas? Trasu sa ti ruky?

Andras pri takych kal.ako 223 atd sa Ti preve tie ruky triast nesmu.

@lanus

Andras – a veru ani netrasú ! skôr ako vidím Ty máš s kadečím problém !!!

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
                        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.