• Toto téma obsahuje 3 odpovede, 4 hlasy, a bola naposledny upravená 21.07.2013/21:43 od .
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
      @marek90

Ahojte chalani mam doma iz 27 sportinga a rozmyslam ze by som si zakupil nejaku novu sportovu zbran s izkou nemam ziadne problemy ale velmi sa mi zapacila tato marocchi zero 3 sice som ju este nedrzal v rukach a neskusal ale na prvy pohlad sa mi velmi paci zbran by bola len na trap na asfaltove holuby chcem vediet ci sa ta kupa oplati lebo u v zelenci sa da zevraj kupit za 850 e co sa mi zda byt velmi dobra cena a isiel by som si ju vyskusat ako by mi vyhovovala co hovorite na tu marocchi zero 3???

@perazzi

Ja som pred 3tyzdnami kupoval marocchi 03 field v zelenci a musim povedat vyborna brokovnica.som s nou velmi spokokny co sa tyka spracovania a pouzivania.skuska na strelnici a v reviri uz prebehla takze ti ju mozem odporucit kedze rozdiel v vo fielde a sportingu nebude az taky markantny.co sa tyka predajcu v zelenci bol som nadmieru spokojny s pristupom a ochotou.

@nikolka

Dokial neriesite v Zelenci reklamaciu vsetko je ok uvidite potom… Ale to je cisto moj nazor.Kupil som tam akoze novu meoptu a bola to vratena reklamacia,ale platil som za novu neuveritelne probl. s reklam…….

@lovec

Kedy si akoze odhalil, ze si kupil pouzitu Meoptu? Zeby si si ju ani nepozrel v obchode? A co tak zarucny list? Ak uz bola vratena, musel by tam byt predchadzajuci datum predaja, vsak….

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
          • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.