Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane Mauser M03 vs. Sauer 202

• Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená 16.11.2009/09:34 od .
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 16 až 23 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
      @peto-peto007

v anglicku ved si pozri predpoved.. 😀
      v dynaxe je panko velky spekulant chce priplatok pomaly aj za záver 😀

@lovec

Hm,tak to je potom problem,musis skusit Cechy,Nemecko,Rakusko….proste inde nez Slovensko.Ale osobne neviem o obchodoch,kde by predavali flinty za 1000€,ktore stoja u nas cca.1800€ (neviem presne,kolko stoji novy Mauser alebo Sauer).

@peto-peto007

u jedlicku neislo o cenu ale o pristup k zakaznikovy on si neuvedomuje ze peniaze ma zakaznik a on si za peniaze chce kupit co chce a tak si to chce porovnat aj s inym obchodom a daľsia vec je ta ze asi mysli ze ked mu niekto zavola kvoli cene ze si ju neporovna a ked nema trpezlivost nech zavrie sveft. ludia si maju pravo vyberat nikde nieje napisane ked si to overi unho tak si to aj unho musi kupit

@0303-jozinko

peto.peto007 pozerám stránku so svojim
            synom-šiestakom a prvé na čo sa ma spýtal pri čítaní Tvojho príspevku, tati v slove „zákazníkovy“ sa nemá písať po v mäkké i ????
            Nevieš, aké je počasie v Anglicku????

@peto-peto007

vidis akeho mas mudreho syna. mal by si si ho dat patentovat 😀

@0303-jozinko

peto.peto007 napísal:

vidis akeho mas mudreho syna. mal by si si ho dat patentovat 😀

Ďakujem za uznanie !:)

@army9

Peto Mauser ma este jednu vyhodu ktora tu nebola spomenuta . 5-ran. zasobnik ktory nevycnieva z pazbenia . Poznam len dve pusky ktore to tak maju . Ta druha je Sako a keby som ho nebol byval zohnal tak urcite beriem Mauser .

@snajper

Mal som už niekoľko guľovníc, teraz mám nového Sauera 202 a tak možem porovnávať. Sauer je kvalitná a veľmi pekná puška. Po technickej stránke je na vysokej úrovni. Na stránke Myslivost písal p. Hanák, že Sauer vyrába hlavne aj pre Blaser , ktorý vlastní f. Mauser.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 16 až 23 (z celkového počtu 23 )
                  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.