Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane Merkel KR1 alebo Sauer 202

• Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená 15.05.2010/01:38 od .
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 16 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
      @army9

Jager68 ja netrepem . Do KR1 nedas vacsi ZASOBNIK a nie naboj . R93 ma schranku , to je ine . Napr. S 202 ma kapacitu 3 naboje ale robia aj predlzeny 5 nab. . Na tej KR1 by si jednoducho nezavrel ten dekel so spustou keby si tam pchal nieco dlhsie . Jak KR1 tak aj R93 ma zasobovacie ustrojenstvo nad spustou a nie pred ako opakovacky klasickej konstrukcie .
      Tajfi nic v zlom ale mal by si si vstupit do svedomia lebo ty tie plastovo-hlinikove pusky predavas . Mannlicher , Blaser aj Merkel .

@jager68

army9…dobre suhlasim…tajfi zbrane nepredava..Ani Merkel,Blaser atd….

@m-kruty

army mám ich v ponuke.ako jager napísal som rád že ich nepredávam a nedržím na sklade. Moja stránka bude upravená kde budú výlučne české zbrane a zbrane vlastnej výroby. Vlastnú výrobu nie je jednoduché rozbehnúť. Prvý problém sú priestory. Zbane na predaj ako vidíš na stránke je len taký dobeh… Po osobných skúsenostiach ich nemusím.

@army9

Vporiadku , som rad ze sme si to tu povysvetlovali . Tymi ceskymi zbranami myslis aj Zbrojovku Holice . Inak s tou K98 mi nasadili riadneho chrobaka do hlavy .

@dtomi

Je pravda, že plastové a hliníkové komponenty nevzbudzujú prílišnú dôveru…ja mam mannlichera…spočiatku som mal rozpačité pocity z kúpy tejto pušky, ale funguje dobre a zatiaľ som nemal žiadne problémy. Všetky spomínané guľovnice som mal v ruke, keď som sa rozhodova KR1 vyzerala tiež celkom fajn, ale viac sa mi páčili Mauser, Sauer, Heym a Mannlicher. Možno kvôli klasickejšiemu typu závaru… U Mauser M 03 a u Heym SR 21 mi nejako nesadla poistka a medzi Sauer 202 a Steyr rozhodlo to, že v klasickom prevedení ma Sauer 56cm dlhu hlaveň a ja som chcel 60ku. Ešte raz všetky tieto pušky sú poľa mňa dosť dobre, podľa mňa je dôležité si ich hlavne dobre pozrieť pred kúpou a vybrať si takú, ktorou bude človek aspoň nejaký čas spokojný .

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 16 až 20 (z celkového počtu 20 )
            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.