Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane montáž na ZKK600 3006springfild

• Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená 13.09.2009/21:31 od .
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
      @dodo72

Chlapi poradte mi kde zoženiem alebo kto mi spravi kvalitnu montaž na gulovnicu raž3006Spr
      strielam strelivo hornady 180grain gto je 11,7g
      a stale sa mi povoluje montaž mam tam svenk česku a pripada mi to ze tie skrutky tam davaju z blata

@robo84

od akeho vyrobcu si tam mal montaz?

@seky

Skrutky určite kúpiš aj iné, z kvalitného materiálu, to by nemal byť problém. S tým povolovaním, ak nedávaš montáž často dole z pušky, skús použiť na skrutky „bloker“ /používajú ho automechanici k zaisteniu skrutiek na brzdách/, alebo nejaký lep, ktorý skrutku udrží na mieste.

@hospodar50

Seky napísal:

Skrutky určite kúpiš aj iné, z kvalitného materiálu, to by nemal byť problém. S tým povolovaním, ak nedávaš montáž často dole z pušky, skús použiť na skrutky „bloker“ /používajú ho automechanici k zaisteniu skrutiek na brzdách/, alebo nejaký lep, ktorý skrutku udrží na mieste.

stačí kvapka sekundového lepidla.

@m-kruty

skrutky boli dobré. problém bol asi v nedokonalej odbornosti o osádzaní montáže…:blush: :blush: a sekundové lepidlo? čo sa tu človek nedozvie. Samozrejme netreba ani samo zaisťovacie skrutky to čo dostaneš k montáži;) úplne stačí , len to treba dať osadiť odborníkovi a nie sa s tým doma paprať a ked Vám dôjde dych tak samozrejme ako to už býva zvykom ja nerobím chyby to je na pi.. montáž;)

@dodo72

puskar u mongela mi tam dal svenk montaž česku ocelovu ale uplne nevhodnu ktora sa im neosvedčila potom mi pordili Kruteho z Malženic
                ten mi tam dal takisto svenk ale uplne ine zaistenie na 100% strielal som z toho uplne bez problemov držia rany po kope takže Kruteho možem odporučiť odviedol dobrú robotu

@m-kruty

ďakujem Dodo72 🙂 . som rád že je to teraz v poriadku. Takže ako som hore uviedol , nezáleží na skrutkách a ani na sekundovom lepidle… 😉 , záleží na odborných znalostiach.. B) B)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.