Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane páková malorážka 22 WMR

• Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená 07.08.2013/12:19 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
      @palozi

Prosím vás,ak niekto viete kde by som vedel zohnať pákovú malorážku WMR typu Winchester 9422, alebo Henry Golden Boy,prípadne podobné,dajte mi vedieť. Ďakujem,palozi.B)

Čo tak vo verzii od Marlina zistiť či je vo WMR-ke,treba obvolať predajcov,niečo mal aj Novakovský v Košiciach ,ale v inej ráži45 GOV. zavolajte 0903665008 či nebude vedieť o niečom

@palozi

Bohužial Marlin nevyrába takéto malé ráže.Od Novakovského som bral v novembri Marlinku,ale v ráži 44 Rem.Mag. Tú mám doma,ale chcel som niečo také akurátne na líšky a pod. Dnes som obvolával predajcov po celom východe,ale nič.Čakám ešte odpoveď z Prahy a Kladna.Ale ďakujem.

@marlin

marlin robi tieto male raze(22-kove) ale nie s pakovym ovladanim zaveru. http://www.marlinfirearms.com

@marlin

p.s. skus frana v nitre- on sa tvari akoze dovaza marlin..

@palozi

U Fraňa som bol tento týždeň v pondelok,má len veľké ráže od Marlina. Pýtal som sa aj na Henry Golden Boy,tá sa robí aj v ráži 22 WMR,ale oni Henry nedovážajú,a ani nevedel povedať kto ich vozí na Slovensko. Ale ďakujem,aj tak.:S :S

@slavoslav

tak ma asi neaktualnu stranku, posledny mesiac tam ma v akcii marlina , ale len malokalibroveho, ten ti asi stacit nebude

@palozi

Má tam 22LR,a úplne vzadu niečo ako 30-30, a ďalšiu ešte silnejšiu ráž,ale také mi netreba,tak som sa ani velmi nezaujímal aká presne.

ps: pozdravujem kamarátov v Nitre,hlavne Peťa Domastu,Ďuriho Domastu,a Ruda Dulaja.

@marlin

chalani mate skusenosti na skodnu s 22wmr? prave rozmyslam ze si kupim CZ455 v tomto kalibri…

@palozi

kúp,je to dobrá volba,podľa mňa.

@marlin

nakoniec som kupil zastavu v 22WMR. sme ju skusali na strelnici z nastrelovacieho stojana posediacky na 50m cez pevne mieridla mala 3ranove polozky do priemeru 10centovej mince. strelivo CCI V-max. som nechapal.. a aj povrchova uprava a pazba sa mi pacia.. chutnucka flinticka.. este tam dam optiku a bude to pekna pracovna flinticka 🙂

@palozi

Nuž čože, ak si spokojný,tak je všetko OK.Gratulujem, k výberu. Nech ti to dobre striela a lovu zdar.

@marlin

dik. ked zozenies tu svoju vysnivanu napis… mne sa pakove ovladanie paci pre rychlost prebijania ale nebavi ma vybijat trubicovy zasobnik cez komoru… mam totiz marlin v kalibri 444 marlin. inak velmi dobra flinticka- aj presnost aj stop efekt

@army9

Marlin pozri si toto http://www.youtube.com/user/45Finn 😉

@marlin

super 🙂 som to podobne skusal ale asi som k tomu nemal dobry pristup- po slovensky som gramblavy 😀
                                dik idem skusit 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
                              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.