Poľovnícky guľáš.
Ingrediencie pre prípravu 4 porcií:
300 g predného mäsa zo srny alebo daniela,100 g cibule,40 g masti,70 g údenej slaniny,1 kocka MAGGI,soľ,2 lyžice paradajkového pretlaku,400 g zemiakov,100 g koreňovej zeleniny,mleté čierne korenie,majoránka,1 lyžica nadrobno posekanej petržlenovej vňate.
Príprava:
Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú slaninu a mäso. Dobre opečieme zo všetkých strán, osolíme pridáme kocku MAGGI, paradajkový pretlak a dobre premiešame. Podlejeme vodou, dusíme do polomäkka. Potom pridáme na kocky pokrájané zemiaky a koreňovú zeleninu. Dochutíme mletým čiernym korením, MAGGI, a ešte podusíme. Nakoniec pridáme majoránku a nadrobno posekanú petržlenovú vňať.
Dobrú chuť.