Úvodná stránka › Diskusné Fóra › INÉ › Recepty › Porchetta – mäsová roláda plnená a korenená
- Toto téma obsahuje 4 odpovede, 1 hlas, a bola naposledny upravená 26.01.2023/06:32 od .
-
AutorPríspevky
-
10/08/2019 o 15:16 #44069
Aké jednoduché je to v prírode:
Najlepšia vianočná porchetta – neotvárajte toto video, lebo hneď vám potečú gebriny a budete potrebovať podbradník. Ale zase uvidíte, kak próstoe:
https://www.youtube.com/watch?v=yEVMAKUvGCA
Tu zase uvidíte, ako sa robí porchetta z celého boku diviaka – či iného zvera a ako otvára hrudu mäsa ako knihu.
London butcher on the road in Borough Market, London Bridge
https://www.youtube.com/watch?v=2VcgWIc5H98
12/08/2019 o 20:26 #44074Porchetta – toto je supernávod ako do bôčiku (z diviaka) zabalíte kus napr. jeleniny, hovädziny. Tu to pán urobí, že do bôčiku zabalí karé. Zabaliť sa dá však akékoľvek mäso.
https://www.youtube.com/watch?v=E1G4pq4bcYU
11/01/2020 o 09:15 #44774
<h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>رول لحم خاروف محشي كباب على الفحم</h1>
porchetta po arabsky na pahrebehttps://www.youtube.com/watch?v=B6CY51XWWkI
14/06/2021 o 12:18 #47050Urobíte z hocijakej hrudy diviny…zase je tu ukázané, ako to máte rezať, aby ste z toho dostali taký šál mäsa, ktorý stočíte a do neho zatočíte…čokoľvek…a dobrá slaninka vôbec neškodííí:
Úžasný recept na mäso, ktorý prekvapí vašich hostí! # 138
Všetci hostia sa ma na tento recept pýtali. Tajomstvo je v marináde # 145
https://www.youtube.com/watch?v=MvvBSchJvXM&ab_channel=SchnellerKoch
26/01/2023 o 06:32 #49787Krásny falát mäska – žiadne orezy ako na guláš – ale naozaj krásny kus NAJ krajšieho mäsa – a ukázané, ako sa z hrudy mäsa urobí „závin“ teda „šál“ na porchettu..no a tu si to trochu obmenili – nezakrúcali to, len položili a tak upiekli. Všimnite si ale, koľko vody sa z mäsa vypieklo – to je tá (slaná) voda, ktorú vpichujú do mäsa a predávajú vám ju v cene mäsa. Toto sa u DIVINY nekoná. Mäso vodu má – ale nie toľko, čo vidíte tu. Mäso voľakedy sa muselo pri pečení podlievať vodou – dnes si tú vodu pustí samé – ale najprv si ju kúpite za cenu mäsa. Preto je mäso z diviny asi jediné, ktoré takto oklamané nieje. Pardon – ešte slanina – pozrite si na pultoch cenu slaniny a porovnajte s cenou mäsa tiež na pulte. Slanina sa veľmi nedá vodou oklamať, lebo vodu nepríjma. Takže slanina sa nedá „nadrobiť“ vodou a aj preto sú časté „akcie“ na lacné mäso – najmä v reťazcoch „pre chudobných“ ktorí sa tešia z „dobrej“ ceny mäsa – a nakúpia si ho aj do mrazákov. Ale je to mäso napichané vodou, alebo hodne staré mäso ( 20 – 30 ročné) hlboko zmrazené, nepredané – a preto rýchlo zlacnené, OSVIEŽENÉ – a v akcii predané.
https://www.facebook.com/watch?v=717577816698907
Takýchto dokumentov je viacej: Triky potravinárskeho priemyslu:
Vážte si skutočne zdravé BIO mäso:
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.