Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu PROSBA O POMOC – UKRADNUTÝ BROCOCK HUNTER 5.5

• Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená 22.11.2009/23:09 od .
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 16 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor

to dodino147 : zase si dovolil „kamaratovi“ nech si do teba zastriela a mieril lepsie ??????

@lukasz9

:laugh:

to dodino147 : …..a caco nie je žiaden „ty vole“. on uz nejaku tu šedinku na hlave ma, tak aby ta nevyobšíval tvojim hatsanjongom po zimušnej vetrovke.

@dodino147

ferin, neviem preco to rozoberas v tejto teme…
        a „ty vole“ ani nahodou nepatrilo cacovi, viem kolko ma rokov…mozno to vyznelo nepekne ale asi kazdy (okrem teba) pochopil ze to nie je jemu.

@caco

Ferin tak aby bolo jasné, tie moje šedinky nie sú origoš, mám ich kvalitne namalované lebo na to letia mladé „čučoriedky“ . Je to teraz v móde a ja chcem byť „IN“
          :laugh: :laugh: :laugh:
          Robím si srandu 😛 tie šediny sú pravé :S
          Tak chlapci, napriek tomu že stále roním krokodílie slzy, s Brocockom som sa už na dobro rozlúčil. Pár mojich „divných“ známych sa popýtalo iných „divných“ známych ktorý poznajú aj fešákov ktorý sa motajú okolo áut, ale zatial stále zima. Mám pocit že fešák keď pozrel do kufra mal dojem, že to je gulovnica a že to bude super kšeft. Možno keď zistí že to je „obyčajná“ vzduchovka a už nestriela (málo vzduchu) a nevie to ani naplniť (pretože ten systém v živote nevidel a nepozná to) tak ju jednoducho zahodí :X :X :X
          Normálne ma ide roztrhnúť od jedu !!!
          Možno by to chcel predať cez polovnícke potreby (alebo len získať nejaké info) ak poznáte nejakého majitela alebo zamestnanca takej predajne dajte mu prosím info. Dodám aj výrobné číslo. Ďakujem.

@dodino147

ferin, nechcem sa dalej bavit na tuto temu, nikam to nevedie a ako vidim ty mas chut sa so mnou natahovat. ja v tom nevidim zmyslel..

@dodino147

nechapem tomu, prispevok som pridal ako reakciu na ferina a je nad fogassom a ferinom…:huh:

@jerem555

dodino147 napísal:

nechapem tomu, prispevok som pridal ako reakciu na ferina a je nad fogassom a ferinom…:huh:

veci medzi nebom a zemou….

@fogas11

caco urcite by som sa zastavil a poinformoval u kuruca tam by podla mna siel najskor

to dodino147:

….a preco nie ?
                  ….a komu, jeho papagajovi ?

to caco:

….fakt smola, ale uz sa neodstane :S
                  ….pozdrav čučoriedky B)

@pulie

:angry: toboli určite fetaci, v bratislave bacha bolsomtam, žilsomtam pracoval som tam, tam bysom si nenechal vonku ani auto natož niečo vnom, ked ti nevibielia auto tak ti aspon vytiahnu benzin aspon mnesato stalo …. určite sa objavi na nete to si možeš byť istý ,určite nie ihneď ale časom ano…treba sa vžiť do úmyslov zlodeja čo vtom mal prsty, určie to budu chcieť kdesi zameniť za peniaze : možeš si byť na 100% istý že vprvom rade naštivia miestnu záložnu alebo blízkeho okolia, potom bysa mohla objaviť časom na nete …to bude ten lepší prípad,….
                    aspoň takto ked už niak ináč pomôcť …:S

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 16 až 26 (z celkového počtu 26 )
                  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.