• Toto téma obsahuje 4 odpovede, 5 hlasov, a bola naposledny upravená 03.06.2010/00:57 od .
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
      @imvisko

Važeny kolegovia.Potreboval by som pomocť s vyberom puškohladu na moju 30-06-ku.Pozeral som už aj tie lacnejšie ako-Tactical,ktory stoji okolo 200e.Ale neviem aka je kvalyta.Poradťe prosim.Lovu zdar

@slavoslav

co chodia ludia a pouzivaju ich tak si ich na „dospleych“ gulovniciach chvalia, ze drzia nastrel a maju sklenenu optiku takze by to mohlo fungovat no ak mas moznost radsej si posetri a kup nieco lepsie, vyhnes sa pripadnemu sklamaniu

@jager68

imvisko napísal:

Važeny kolegovia.Potreboval by som pomocť s vyberom puškohladu na moju 30-06-ku.Pozeral som už aj tie lacnejšie ako-Tactical,ktory stoji okolo 200e.Ale neviem aka je kvalyta.Poradťe prosim.Lovu zdar

Pokial uvažuješ o niečom takom ako TACTICAL,tak škoda slov. Odraz sa aspon od Meopty smerom hore….NAzdar.

@volodo

Pripájam sa k Jager68, na 30-06 by som určite Tactical za 200€ nedával. Prikláňam sa tiež minimálne k Meopte. Pozri sa na to aj tak, že keď na pušku osadíš šmejdovú optiku, tak sa ti môže stať, že zver netrafíš, alebo ju zle postrieľaš. To určite nechceš. 200€ na optiku na guľovnicu je málo. Skús došetriť aspoň 500-600€, za takúto sumu už optiku zoženieš.
            To sa bavíme len o optike, nezabudni že ešte budeš potrebovať nejaké tie € aj na dobrú montáž.

@varmint

moj tactical 3-9×42 udrzi (slaby) spatny naraz mojej .308win -tazka puska varmint,ale akykolvek tukanec ci slaby uder z boku a treba ju znova nastrelovat. pôvodne som ju mal na malorazke 456 ale pojde nazad akonahle kupim nieco lepsie.. Nabojov vystrelenych pri castych nastrelovaniach lutujem,ved behom 3 mesiacov som minul 3 krabice -a to si viem pusku nastrelit tromi-styrmi nabojmi! Takze urcite radsej treba kupit nieco kvalitnejsie,usetris cas,nervy a v neposlednom rade i peniaze..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.