• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená 15.03.2010/01:06 od .
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
      @rolo1

zdravym ma niekto niake skusenosti s tymto puskohladam nieco som o nom cital ale konkretne by ma zaujimalo aky je ako drzi nastrel a.t.d vdaka za rady

@rolo1

nikdo nema alebo sa nestretol s takymto puskohladom :huh:

@fogas11

na co to chces?

@rolo1

na malolazku alebo na gulovnicu raze win 308 aj ked som cital ze na vecie kalibre nie je vhodny zase na malorazku sa mi zda prilis velky

@fogas11

nedal by som to ani na vzduchovku nie to na gulovnicu je to taky supak za par snupov ktory mozes tak hadzat psovi mal som tasco ale ine rozmery mal a ked si s nim zatriasol tak nastrel o pol metra vedla na 10 m

@rolo1

no ano mal som tasco aj ja inich rozmerou tento je trochu ini preto chcem vediet niaki nazor nanho na gulovnicu je malo neviem na malorazku ako bude :unsure:

@rolo1

na 10 metrou co to je ja steielam na 150 a dalej metrou

@fogas11

neodporucam a radsej si kup s pevnym priblizenim na gulovnicu pokial si nemienis kup nieco drahsie a na tu malorazku si hod nejaku meoptu alebo dost ludi ma ten stary zeiss jena 4×32 a je dost dobry jedine co by ti vadilo je asi len ta T osnova ale pokial s tym nestrielas sutazne tak ti to moze byt jedno

@martin41

…ja mám tasco na 308W. Zatial drží, ale tuším iba zo strachu, takže keď bude viac chechtákov pôjde do skrine…

@durell

Veľa ľudí nakúpilo, väčšina odložila do skrine.
                        Späť na zbrane putovali staré caizky, ktoré takým niečim ako tasko nenahradíš.

Pseudo dobré tak na malorážku.
                        Otec ma niečo také na 22 WMR, ale z toho sriela 1x za rok na škodnú. A keď netrafí tak je v keli tak cca 2 až 3 SK a nie 90 Sk za poriadný náboj lepšieho kalibru.

@seky

Kedysi dávno som sa aj ja ulakomil na Tasco 3 – 9 x 42 s osvetleným kríom, resp. bodkou v strede kríža. Dal som to na malorážku a po pár ranách už od zväčšenia 4 + nesšiel doostriť. Ja by som do toho už určite nešiel. Už som vyhodil dosť peňazí za také lacné veci a potvrdilo sa že niesom tak bohatý, aby sommoholkupivať lacné veci. Radšej priplať a máš istotu že nebudeš o pol roka kupovať nový.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
                        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.