Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane Remington 700 CDL

• Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená 29.06.2010/12:50 od .
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
      @bonak

Ahoj Lovec

ja 770 Remington neobhajujem ja len píšem to s čím mám dočinenie a čo som vyskúšal osobne.Kedže zbran bola lacnejšia neznamená že je to zlá a nekvalitná ale zase nemôžeš porovnat BMW a KIA to je jasné hlavne že vec plni účel na 100percent čo sa tu snažím vysvetlit po celí čas.

Ahoj zatial.

@lovec

Ja neviem, mal som pocit ze pisem celkom zrozumitelne a po slovensky…..Nikde netvrdim,ze 770 je zla a nekvalitna zbran ani ju neporovnovam s niecim inym,co by mohlo vyzniet ako KIA vs. BMW. Tak to pochop tak, ze ja ti tvoj kver nehanim. Snazim sa v ramci svojich moznosti objektivne pozerat na veci,tot vsjo. Niekomu staci IZka, niekto ma zas pocit, ze ak mu flinta nestriela doslova jednou dierou,tak je nepouzitelna. Kazdemu to jeho….ked budes mat cas,odfot tu tvoju medvedobijku do galerie. Rad sa pozriem a prvy ti ju pochvalim. 😉

@varmint

neviem ci som zasiel do dobrej temy ale prosim vas o radu pani-kde by som zohnal drevenu pazbu na Rem700? dakujem vopred

@lovec

U pazbara? Na mieru urobena je x-krat lepsia ako fabricka „uniformna“ velkost.

@varmint

urcite ano,ale bude asi aj drahsia.. mozno by sa dala prisposobit z dakej druhej pusky,len neviem ktory system sa najviac podoba na kratky uzaverovy rem 700..

@lovec

Ako chces, ale ides na to zo zleho konca…..nie je nic horsie, ako nepadnuca pazba. Netriafas s istotou, moze to kopat, atd. Je jasne, ze kazde €€€ je dobre, ale tu sa oplati trosku investovat. Nikde nie je napisane, ze potrebujes drevo c.7 a riasenu licnicu….pazbarov je kopec. Myslim si, ze najdes majstra, ktory ti to urobi za primeranu sumu. Ked kupis nieco „podobne“, aj tak bude treba poprerabat vnutro, aby tam sadol system a bohvieako to nakoniec dopadne….zahodis to a das si urobit novu pazbu. :laugh:

@varmint

ok,mas recht,skusim sa dakych majstrov popytat.:woohoo: diky moc za radu

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.