Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Dlhé zbrane sako 85 hunter prosím ak mate skúsenosti

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená 10.10.2013/17:28 od .
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
      @lovec85

sako 85 hunter prosím aké mate skúsenosti ?
      Za odpovede vopred ďakujem.

@millos

Neviem prečo tu rozoberať Sako…kupuj, nepýtaj sa na skúsenosti…dobrá voľba streliva, myslím streliva, nie Igman, PP…a im podobné výrobky… k tomu slušná optika…veľmi kvalitné a presné zbrane. Škandinávci ťa nesklamú.

@slavoslav

millos, sako 85 hunter je model zbrane, nie streliva, to nekupis za krabisku na vyskusanie

zbran hodnotit nebudem, kedze som ju nemal ani v rukach, ale mala by to byt kvalita

@millos

Slavoslav: Ja viem čo je Sako. Zle som to gramaticky napísal s tým strelivom…strelivo som myslel k zbrani a myslel som niečo kvalitné, na vyskúšanie presnosti. Tam by som si vedel niečo nadupané nalaborovať. Mne asi pribudne tiež do skrine železo od Saka, ale model A7 v ráži 300WSM alebo 270WSM. Ale bolo mi ponúknuté od Nemcov aj Sako 85 Finnlight ako predvádzacia zbraň v 300WM. Takže teraz riešim dilemu za 1400eur. Rozhodujem sa. Nepoznám nikoho, kto by povedal niečo negatívne na Sako. Perfektné opracovanie, perfektný záver…poctivá robota, o kvalite hlavní, ani nehovoriac.

@lovec85

Vdaka pani za nazory ale guoly neschopnosti a neustalemu naťahovaniu o termín som sa na tuto zbran nakoniecvikašlal bohužial predajca sa mi ani poriadne neospravedlnil urobil to jeho partak v podnikaní no to je jedno prešiel som na rmington 700 xcr .ešte ras vam dakujem.

@millos

dobrá voľba tiež…. Opýtaj sa Lovca, ten ju mal v 300WM, ja som mal XHR.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.