• Toto téma obsahuje 28 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená 16.01.2009/00:55 od .
Zobrazuje sa 14 príspevkov - 16 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
      @michalk

Volodo ja chcem ten istý model! Akurát puškohľad bude asi inej značky. Kahles je veľmi drahý. Uvažujem o Meostari 7X50 red dot.

@volodo

Michal, S202 Highland ma moj priatel Palko a nedavno som ju drzal v ruke. Je to pekna flinticka, no a musim povedat pravdu, trosku ma nastartoval aj tvoj prispevok….takze …:side:

@jager68

A Meostar je lacný.Kup si radsej Nikon.Dostanes rovnaku kvalitu a za lepsiu cenu.

@volodo

Tak toto je moja najnovšia frajerka…:)

@lanus

VOLODO – gratuľujem k Tvojej ,,novej frajerke“ nakoľko vyzerá veľmi k svetu

mám obavy aby nevzbudila žriarlivosť u Tvojej manželky !!!

@volodo

Dakujem.
                Nastastie mam naozaj velmi tolerantnu manzelku. 🙂

@culikpavel

Aj ja sa pridavam sa ku gratulacii k Volodovoej spravnej kupe, prajem ti vela polovnickych uspechov s novou spolocnickou, urcite bude superit s tvojou manzelkou o priazen a spolocne straven cas.

@volodo

Ahoj Palino, dakujem.

Zdravim.
                    Volodo na Slovensko Sauer dovaza len „frano-zbrane“? Asi kolko vyjde taka flinta, nevies aku cenu ma Sauer 202 Stutzen, mne sa od nich velmi paci celopazba.

@volodo

Ahoj Rado, napis priamo p. Franovi na mail frano-zbrane@ba.telecom.sk
                      mne vzdy ochotnne odpisal na akukolvek otazku.

@jager68

Rado tak stutzka bude asi okolo 65-70 tis.Paci sa aj mne.Velmi pekna.

@okor

RadoK napísal:

Zdravim.
                          Volodo na Slovensko Sauer dovaza len „frano-zbrane“? Asi kolko vyjde taka flinta, nevies aku cenu ma Sauer 202 Stutzen, mne sa od nich velmi paci celopazba.

Ahoj sztucku ma Frano iba na objednavku do 9 mesiacov…….to je ako porod, cena je okolo 2,500 , polopazby ma skladom………ak budes kupovat Sauerku nezabudni na dobru montaz a optiku……..a orig prislusensvo od remena po cistenie……….., inak k Sauerke mam jednu vyhradu pri rychlom prebijani vzdy poskriabem brunirung na pake zaveru……..a bacha na system zaistenia funguje inak ako pri Mauser, Steye a CZ!!!! ak zaistis s natiamutym napinacikom, poistka sa neda odistit, trba spustit napinacik, odistit, natiahnut napinacik a strelit……to chce zvyk, inak pohodka do 230-250 m velmi dobre vysledky……..

@dusab

Nevie niekto nahodou aky je rozdiel medzi modelmi Sauer 200 a Sauer 202? Dakujem.

@lanus

dusab – Sauer 202 je zmodernizovaným modelom S 200. Najmarkantnejším rozdieľom je
                              systém a umiestnenie poistky .

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 16 až 29 (z celkového počtu 29 )
                            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.