• Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená 22.11.2009/15:04 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
      @fogas11

Idem si ju kupovat tak ma zaujam vas nazor.A ak viete skuste aj nejaku pribliznu cenu hodit.:cheer:

@myrolm

moj nazor je ze urcite nie, odkedy mam vzduchajznu s dolnym natahom tak nechcem zalamovacku ani vidiet 🙂 (neber ma doslova, ale presnost sa ani len neda porovnat)

@fogas11

hh neskoro ale by ma zaujmalo aku mas vzduchovku?

@tomcat

MyroLM napísal:

moj nazor je ze urcite nie, odkedy mam vzduchajznu s dolnym natahom tak nechcem zalamovacku ani vidiet 🙂 (neber ma doslova, ale presnost sa ani len neda porovnat)

je jasne ze zlamovacka sa nevyrovna pevnej hlavni , ale myslim, ze po stretku si sa presvedcil, ze viac zalezi na rukach strelca a jeho ociach, ako je vyladena spust a konzistencia vystrelov ako na tom, ci je hlaven pevna alebo zlamovacia 🙂 teda pokial si si skusil na stretku aj zlamovacky 🙂 trebars moju S634

@myrolm

🙂 presvedcil, ale aj tak, predsa len zalanovacka je fajn pokial je nova a nema ziadne vole, ked to zostarne alebo sa o to nestaras tak je to bieda 🙁

@tomcat

100% suhlas

@fogas11

jj suhlasim s vami vcera som ju mal rozobranu a pekne som ju namazal vsetko podotahoval a teraz striela ako nova fakt zalezi len na tom kolko sa tomu venujes 😉

@rathunter

Kedy uz konecne bude zasa v predaji s634 4.5 neviete???:dry:

@thomas32

bohvie kedy…ja si chcem dalsiu slaviu (alebo nieco ine ale asi nie)objednat rovno z UB…vyrabaju ju aj v Dubnici ale hovori sa ze je to tam menej precizna robota ako v UB

@fogas11

mohli by vymisliet nieco nove nejaku slaviu alebo CO2 nejaku

@thomas32

no fogas ja by som nechcel co2…mali sme doma pozicanu CO2 revolver ale to je taka koko**** ze az.. ja som s tym strielal setrne aj s kludom ale bombicka mi vydrzala na 3 sestranove zasobniky a potom nova….ja by som radsej chcel aby vyrobili tradicnu normalnu pruzinovku aby mala ich povestnu kvalitu ale vykon aby bol nejakych 260m/s alebo ak je to vela tak aspon 240 m/s….

@fogas11

ale revolver a dlha zbar su 2 rozdielne veci keby to malo zasobnik na 8 ran samozrejme samootacavi po vystrele a natiahnuti a kartusu na 2x12g bombicky aby sa dala prerobit na hasicak a maximalna spokojnost samozrejme dufam ze by sme ostali pri klasickej drevenej pazbe a este ma stve ze ta rybina je kratka mohly by ju robit taku dlhu ako je na hatsane

@thomas32

ano ale v case ked sa prudko menia teploty ako napr. teraz tu v LC pred tyzdnom svietilo slnko a bolo 14c
                              a cely tyzden snezilo a bolo -5c a teraz prsi a je asi 0 by si nestrielal bohvieako;)

@fogas11

ved na to mam 634 🙂

@thomas32

ano ale co2 pusky su z pruzinovkou neporovnatelne a ty by si zrejme strielal len z tej CO keby si ju mal nie????:)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.