• Toto téma obsahuje 86 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená 04.12.2009/17:05 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 87 )
  • Autor
      @caco

Pozri aj tu Radawarove fotky a jeho odkaz na www. mojefotky tam má terče na 60m, 90m a 120m!!! http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=5944&postdays=0&postorder=asc&start=45

@caco

A ešte som našiel Kubajzzovu HW 97 na 50m super http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=3870&postdays=0&postorder=asc&start=75

@jerem555

Chlapi, poradte mi niekoho, čo vie v Trenčianskom kraji dobre vyrobiť novú pažbu na vzduchovku podľa prianí a potrieb zákazníka. Dik a PF 2009

@majki

Ospravedlnujem sa za preklep(PSP)a tym zavadzajucu informaciu.Takze spavne je PCP.Ak bi si mal trochu potunovane PCP tak na 70m. sa da triafat skatulaka od cigariet.tomcat mi vravel ze na zrazoch triafaju kockovy cukor na 50m s PSPckami chalani:woohoo:

@caco

Majki pozri tie Radawarove fotky a pokec. Bez tuningu 60m štupel od šampusu a 9V baterka to je asi 1/4 z krabičky cigariet:) .Už nech je normálnejšie počasie nech sa pohrám s tou mojou:woohoo: .Zatial z okna baráku na cca 25m trafím stonku šišky (samozrejme netvrdím že každou ranou je to asi 40:60 v môj neprospech:blush: ale vzhladom k tomu že stonka má možno 3-5mm je to super – samozrejme šiška každou ranou:) )

@majki

Inac kamarat ma 634 ale v5,5mm co jetrochu na skodu pri maximalnej hranici 15J.Jedno poobedie som sa snou trochu zabaval.Aj ked ma do 15J silu to ma dostatocnu.Strelil som do hlinikoveho rebrika do sprucla.A na moje prekvapenie ho cely prehlo ten sprucel a nehalo dost velku jamku.:blink: :blink: 634 posobila na mna dost lahko co sa tika vahy.Inac to je podarena vzdusa za tie peniazeB) Toz moj nazor

@caco

Súhlas. Za tie prachy bez debaty.

@majki

caco.pozeral som na tie odkazy.parada.chce to samozrejme skusenosti a prax.a bit stotozneni so zbranou.

@fogas11

jerem555 napísal:

Chlapi, poradte mi niekoho, čo vie v Trenčianskom kraji dobre vyrobiť novú pažbu na vzduchovku podľa prianí a potrieb zákazníka. Dik a PF 2009

skus u nejakeho stolara a ak to chces na slaviu tak v dubnici nad vahom je pobocka ceskej zbrojovky tam by si nasiel urcite

@caco

No mám niekolko kamošov čo sú stolári a keďže všetci sú SZČO takáto zákazka je pre nich nezaujímavá (z pohľadu trvania, náročnosti výroby a konečnéh finančného efektu). Samozrejme ak by niekto akceptoval cenovú kalkuláciu stolára nevidím problém.Ale skús si tipnúť prečo drvivá väčšina trošku zdatnejších kutilov sa pokúša o to sama.

@jerem555

ja som žiaľ len taký priemerný kutil a vôbec na takú prácu nemám vybavenie. Chcem aby mala nastavitelnú lícnicu a botku´a vizeralo to trocha aj k svetu.

@caco

To znamená že sa bude jednať o originál z väčšej časti ručne robený presne na mieru. No začni šetriť eurochechtáky.

@fogas11
                                @fogas11

chcem vam ukazat nieco co je podla mna somarina jak hrom
                                http://www.hermes.sk/e-shop/vzduchove-zbrane/ vsimnite si tie nazvy Slavia 634 de lux alebo
                                slavia 631 luxus 🙂 osobne neviem ze by sa take daco vyrabalo

@z3l3nac

Fogas11 ty toho este vela nevies:laugh: Ta 631 sa vzdy predavala pod oznacenim Luxus lebo mala puskohla,bez neho nemala to oznacenie.Co sa tyka tej 634 tak to neviem ci ma nieco viac ci menej alebo to tam dali aby to lepsie znelo:P

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 87 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.