• Toto téma obsahuje 86 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená 04.12.2009/17:05 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 87 )
  • Autor
      @tomcat

tak ten srobik sa ti aj povolovat musi, sak vobec nedociahne to vybrusenie k zaistovaciemu srobu… nic ho teda neisti… behni do zeleziarstva a kup nejaky zaistovaci s vecsou hlavickou, ak bude moc velka nevadi, pilnikom alebo na bruske obrusis na potrebnu velkost…

to voditko prizuny z umelej hmoty vela nevydrzi, ak mas pristup k sustruhu, vysustruz si z roxoru alebo ineho kusu zeleznej tyce to voditko, pripadne pouzi to zo slavie 631, to je mam pocit z hliniku a stoji to necele euro…
      za ten kus umelej hmoty co je spravene voditko by som tolke peniaze nedaval, tusim 4 alebo 5 eur za to chcu…

inak pozeram ze strunu mas este v dobrom stave , tu si este nemusel menit, nevyzera ani ze je ohnuta a to skratenie o 1-2cm na vykone moc nepoznas… v zime je to skoda tam davat, nestrielas tak vela a na velke vzdialenosti… si mal pockat na jar…

@fogas11

tomcat:ten srobik ma taku istu hlavu ako ten co tam bol original ale asi aj ten bol zly a to voditko som si kupil to zo slavie 631 lebo na 634 nemala ale aj tak som ho chcel lebo je zo zeleza ale mne sa zda ze ta hlavicka na nom to cim sa opiera o uzaver je o dost tensia ako na tom originalnom a potom je pruzina menej napnuta to budem muset asi vykompenzovat dalsimi podlozkami ale aj to plastove povodne stalo okolo 1.2 € a tu pruzinu som kupoval preto lebo ja som tu moja staru dal kamaratovi do 631 ktoremu sa zlomila

@tomcat

ano to je, ale neni problem to vyriesit ako si poznamenal podlozkami… tiez ta trubka je dot uzka a bude dost vela priestoru medzi trubkou voditka a pruzinou, rozsir ho nech je so strunou natesno, inak bude vibrovat…
          to nevadi ze je pruzina menej napnuta, aspom sa ti tak skoro neopotrebuje… napriklad pruzina v AirArmse TX200 nie je skoro pod ziadnym napetim, je len tak aby tam na volno nelietala a nevydavala pazvuky…

@dionyz

Nazdar páni
            Co vravíte na toto:
            http://www.merkuria.net/index.php?main_page=product_info&cPath=45_28&products_id=308
            Aký máte názor na ten kompenzátor?

@jerem555

noo ja neviem. Z merkurie som už kupoval a musím povedať ze som bol na 100% spokojny, ale toto… Najskor by som tam zavolal a spýtal sa kto ten tuning (ak sa to tak dá nazvať] robí a čo je to za optiku. Bo to vizerá na nejaký noname kuker…
              A dľa mňa na slavku netreba žiadny kompenzator… Takú silu tá vzduša nemá…

@dionyz

To je pravda,ale vyzerá to dobre.

@jerem555

hej.. Ale slavka je klasika a na taku by som robil skor tuning na vykon a kvalitu ako menil jej vzhľad…

@dionyz

vidim že mas Hammerli 900,je to krásna vzduša tiež som nad ňou uvažoval, nakoniec som sa rozhodol pre 634 – nechcel som experimentovať, aj ked ta usťovka je dobrá. si s ňou spokojný? presnosť, sila? aká je tá originalna optika na nej? drží nástrel?

@jerem555

Odpoveď nájdeš v T o HHF900B)

ZMAZAŤ

@dionyz

máte niekto skúsenosť s výmenou hlavne cal 4,5 na 5,5?

@tomcat

hlaven bez problemov vymenis… hlavne su totiz rozmerovo totozne, lisia sa len tym pre aky kaliber je ta ktora urcena…

@dionyz

Nazdar
                            Takže myslíš si že v 634 su rovnaké aj črevá pre obe kalibre? rozmyšlam totiž že si zoženiem aj hlaveň cal. 22

@tomcat

osobne som o tom presvedceny, aspom mi doteraz v obchode neponukli moznost aby som si vybral ci chcem pruzinu alebo tesnenie pre 4,5mm alebo 5,5mm , vnutro (piest, tesnenia, pruzina,…) bude teda na 100% rovnake

@dionyz

nebolo by lepšie tam dať aj silnejšiu pružinu?

@dionyz

nebolo by lepšie tam dať aj silnejšiu pružinu?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 87 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.