• Toto téma obsahuje 86 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená 04.12.2009/17:05 od .
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 76 až 87 (z celkového počtu 87 )
  • Autor
      @fogas11

chalani mam taky problem dnes si myslim ze si idem zastrielat a idem natiahnut a taky hnusny skrabot alebo suchanie alebo ako to nazvat mi huci s puzdra a aj natiahnutie je tazsie pripady mi to ako keby niekde drel piest natiahol som strelil a o presnosti sa neda ani hovorit:( cim to moze byt?

@mk13

Tipoval by som to na zlomenu pruzinu. Rozobrat a budes mudrejsi….

@fogas11

nie ta je nova a asi pred tyzdnom som ju mal vonku uz vtedy to robilo ale ked som to prebehol olejom isla celkom OK

@mk13

Tak tam skus dat oil….. ak mas pet tuning pozri ci ti to nevypadlo von, abo je hrubsia pruzina a ta zadrhava o stenu piestu, pri stlacani zvacsuje trochu priemer…nedaval si tam nahodou z gama? aj tie zvyknu obcas puknut… pozri aj to koncove voditko ci nepovolilo. Najdi si cas a rozober to, budes vidiet co tomu je, takto je tazko…..

@fogas11

ved prave to ze vsetko je original len su tam 4 podlozky pretoze sa mi zlomilo to voditko a dal som tam to z 631 a to je kratsie musim to vytiahnut a uvidim

@dionyz

nazdar chlapi, potreboval by som poradiť. môže byť na pričine nepresnosti vzduchovky montaž? strielal som levicke športy boli celkom ok, potom som dal gamo pro magnum, lietali vyšie, dal som zase levicke žiadny sustrel, zrazu lietali celkom ok, potom gamo lietali skoro všetky do jednej diery….a po čase zase inam..
                proste neviem diabolky alebo monaž alebo optika. montaž mam original dodanú k optike dvojdielna hliníková, hore má po jednej skrutke. čo na to hovoríte, kde je chyba?

@fogas11

neposuva sa ti ta montaz?

@dionyz

neviem či posuva, ale ked skušam dotiahnuť, stále dotiahnem o pár mm, aj ked to bolo dotiahnuté pred tým na natesnejšie

@fogas11

skus vymenit sroby ak mas a ak to nepomoze vymen montaz

@pulie

Na hliníkovej montáži je dobrá jedine cena:P ideálna je jednodielna,ale v každom prípade minimálne ocelová.

@fogas11

ale zas dat viac penazi za montaz ako za optiku 🙂 to tiez nieje bohvie co 😀 aj s tou duralovou sa da pospekulovat vselico

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 76 až 87 (z celkového počtu 87 )
                        • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.