Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty So sebou na posed či do vačku

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #44539 Odpovedať
    @kiri

    Jednoduché – chutné – rýchle  a spratné aj do sáčku a  šup do vačku. Úplne jednoduché aj na rodinný výlet do prírody, keď sú malí hladoši na čerstvom vzduchu hladné ako tigri a treba jedlo rýchlo a hneď, lebo na výlete sa zbodne všetko. Toto je tak jednoduché, že to zvládne aj slobodný chlap a tiež mladá žena s malým deckom za pochodu. Z mála surovín za málo peňazí – úžasná chuť. Toto by som zaradil medzi „VOJNOVÉ RECEPTY“. Trochou mäsa ( salámy, klobásy) ovoňať kopu jedlého materiálu. A koreninami to môže byť zmenené na 10 rôznych variant.
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Bramborový řízek – nebudete vědět, kdy přestat ujídat</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=kjcPEoKHl8A

     

    #44568 Odpovedať
    @kiri

    <h2 id=“:w9″ class=“hP“ tabindex=“-1″ data-thread-perm-id=“thread-f:1647005453927187405″ data-legacy-thread-id=“16db56bbf07603cd“>Vyprážané fašírky z mletého už nerobím, toto je stokrát lepšie: Mäso stačí zamiešať s kyslou smotanou, cibuľou a o 10 minút máte obed ako lusk!</h2>
    <div id=“:vs“ class=“pG“ role=“img“ data-tooltip-contained=“true“ data-tooltip-align=“b,l“ data-tooltip-delay=“1500″ aria-label=“dôležitá správa podľa algoritmov Googlu“>https://tojenapad.dobrenoviny.sk/vynikajuci-recept-na-stavnate-masove-placky/</div>
    <div role=“img“ data-tooltip-contained=“true“ data-tooltip-align=“b,l“ data-tooltip-delay=“1500″ aria-label=“dôležitá správa podľa algoritmov Googlu“></div>
     

    #45342 Odpovedať
    @kiri

    niekedy sme na poľovke dlho – celú noc na posede cez spln – to je sedem dní, kedy treba riešiť škvŕkanie prázdneho žalúdka, lebo cez tieto zvuky dobre nepočujeme, čo sa vonku deje. Ľahko sa to dá riešiť nejakým chlebovým „lepeňákom“, ale sú aj iné jednoduché spôsoby. Toto sú osvedčené recepty, ktoré dokáže doma urobiť aj chlap, pretože sa to v trúbe robí samé – teda to robí trúba, chlap si to len pripraví. Teda – občas sa môže stať, že jedna trúba pripraví a iná trúba upečie. Je to zvyčajne tak jednoduché, že ak to raz skúsite – nikdy to nezabudnete. Uvariť dobrý guláš je oveľa väčšie umenie. Pozrite prílohu, ale aj linky sú dobré.

    https://tojenapad.dobrenoviny.sk/11-najlepsich-receptov-slane-pochutky-listkoveho-cesta/

    https://www.kamzakrasou.sk/najlepsie-slane-recepty-z-listkoveho-cesta-tieto-musis-ochutnat-/16541

     

    #46566 Odpovedať
    @kiri

    Priatelia, zase niečo inšpiratívne. Nové videjko, ktoré ukazuje jednoduchosť, ale ktoré si vlastnou fantáziou viete dotvoriť. A takto viete urobiť hocijaký kus mäsa. Ak by bolo suchšie, obalíte ho plátom slaninky alebo ho ňou prešpikujete. AJ komentáre pod videom hovoria, že im to chutí. Stačí raz vidieť – potom také raz skúsiť a už to nezabudnete. Dobrú chuť všetkým ľuďom dobrej vôle.

    Огромное спасибо. Das ist sehr gut!!! Stačí zabaliť mäso do papiera, bude to veľmi chutné a ľahké.

    https://www.youtube.com/watch?v=QGI70UgPYvs&ab_channel=SchnellerKoch

     

     

    #46627 Odpovedať
    @kiri

    Niečo chutné a inšpirujúce. Aj medzi chleba, aj do batoha – aj na turistiku, aj s deckami do lesa, či na brigádu ponúknuť kamošov. A dá sa ešte doplniť vlastnou invenciou. A dá sa aj z diviačika – odrať rebrá – ďalší spôsob užita rebier.

    ako to nazvať? Plnený varený bôčik..

     

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
Odpoveď na: So sebou na posed či do vačku
Vaše údaje: