• Toto téma obsahuje 912 odpovedí, 77 hlasov, a bola naposledny upravená 16.03.2018/19:00 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 421 až 435 (z celkového počtu 913 )
  • Autor
      @fogas11

Ozaj chcel som sa opytat k comu je vlastne dobry ten tlmic a cy sa da kupit v polovnictve alebo zas len vlastna vyroba na moju Slavku 634 😀

@tomcat

ten Lider vyrabaju cinania, a predava sa aj pod inymi znackami napriklad B3, Elitex Germany, Designed Germany, Norconia Germany, Sniper, Alpha Point, Lider44, Magnum… vzdy podla toho pre aku krajinu to vyrabaju
        Lider je obchodna znacka konkretne pre Polsko a odtial sa to vozi sem
        vyrobcom je tusim BAM alebo Xisico

@jarqo

ey uz som si ju skoro objednal ale sa mi zdalo ze nejaka nizka cena 😀

@fogas11

kamarat si chce kupi norconiu nejaku B3 a neviem ci ho mam od toho odhovorit
            ?

@arasid

Zdar Fogas11, no tlmic jemne tlmi ten rachot ktory vytvori unikajuci stlaceny vzduch hlavnou. Ak si cital vyssie tak tlmice su vraj na zbrane – akekolvek zbrane zakazane takze je ti vpodstate len na obtiaz 🙂
              Ja ho mam ale asi ho pri prevoze budem davat dole 😉
              Pravdupovediac samotny mechanizmus ( pruzina, piest, atd. ) ti vytvori vacsi hluk ako samotny vzduch. Videl som par foor kde si niektori manici vyrobili “ tlmic “ na spominanu vzduchovicu. Myslim ze funkciu neplnil ale vyzeralo to efektne.

@fogas11

ja som si hned pomyslel ze naco je na vzduchovke tlmic ked vacsi hluk vydava struna ako ten vzduch na konci hlavne a rozmyslal som o tej dvojnohe asi by som ju mal pripevnit na tie dva predne sroby co drzia puzdro pri pazbe ze?

@arasid

Jo, pripevnis ju asi jedine tak ale obavam sa ze taku dvojnozku nezozenies :laugh: Tu pomoze vlastna vyroba, pripadne si urob len nejaku podopierku ktoru nemusis nikam srobovat.

@tomcat

asi nejaky pevny foto stativ by bol lepsi ako dvojnozka…

@fogas11

ja asi zas budem muset zapnut vlastnu tvorivost 😀

@fogas11

ale keby som mal foto stativ musel by som aj tak nico dorabat k tym srobom aby to na tom stative drzalo ale napad vcelku dobry;)

@fogas11

Mam taky problem kamarat si chce kupit vzduchovku a chcel by nieco silnejsie a aj take normalne kvalitnejsie a chce to vopchat do 2500sk 😀 nemusi byt nova ale neviem co mu mam poradit za znacku ja mam 634 ale ta pod 3000 nejde no a ja uz fakt neviem o nicom co je kvalitne presne silne a zaroven aj pre neho cenovo dostupne. no tak sa vas tu opytam poradte

@tomcat

Fogas11 napísal:

ale keby som mal foto stativ musel by som aj tak nico dorabat k tym srobom aby to na tom stative drzalo ale napad vcelku dobry;)

ale ja som to nemyslel aby si ten stativ primontoval k vzduchovke, ja som to myslel ze na stativ namontujes take akoby lozko, na ktore vzdy pocas strelby vzduchovky polozis, kvazi daco na sposob ako sa pouzivalo pod muskety dakedy… alebo rybari co pouzivaju na udice take tie vidlice alebo ako to nazvat
                            cize vzduchovka bude na volno a len pri strelbe si ju opres o stativ

@tomcat

Fogas11 napísal:

Mam taky problem kamarat si chce kupit vzduchovku a chcel by nieco silnejsie a aj take normalne kvalitnejsie a chce to vopchat do 2500sk 😀 …

na tvoju otazku neexistuje odpoved 🙂 lebo taka vzduchovka v tej cene neexistuje

Ja mam Hatsan model 80 plastova pažba a ten sa da stale zohnať za 28OOsk s origo strunou je to celkom fajn. A presnosť na 30m odstrel orechov na strome asi každou druhou ranou. Bude odtrhnuty križ , vyskušam druhy puškohlad a dam vedieť.

@fogas11

ty ho chces predat?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 421 až 435 (z celkového počtu 913 )
                              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.