• Toto téma obsahuje 912 odpovedí, 77 hlasov, a bola naposledny upravená 16.03.2018/19:00 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 571 až 585 (z celkového počtu 913 )
  • Autor
      @myrolm

chybicka se vloudila 😛

@luky

Caute borci B)
        pekne videa . aka bola technika na stretku?? z coho vsetkeho sa strielalo ?? 🙂 a co atmosfera ?? ozaj videli ste novu hw 77 ?? je to kus :laugh: ( http://www.sportwaffen-schneider.de/product_info.php/cPath/40_41_942_944_950/products_id/13430 ) co na to hovorite ??

@tomcat

tento raz bola dost mala rozmanitost vzduchoviek, ani jedno HW ani AA, bolo dost vezrii znaciek GAMO, Slavie (CZ), Vz47 a 35 , nejake Hatsany, Diany, Hamerli, QB78, nejake CO2 pistole, pistole na stlaceny vzduch, a potom este nejake historicke unikaty vo funkcnom stave.
          predpokladam ze dost ludi odradilo pocasie ktore sa javilo zle ale tam bolo uplne idealne.
          Som presvedceny ze na jar uz bude zas bohatsi vyber.

A k tej HW77, je to stara HW77 (zelezo) len ju dali do pazby aku ma HW97.

nezabudol si nahodou na parik 200-viek ?? :whistle:

@tomcat

nie , tie su schovane v zatvorke pod oznacenim CZ hned za slaviami 😉
            aspom mam teda pocit ze slavie a S200 vyraba ta ista fabrika cize CZ len som nevedel ci to mam S200 spomenut zvlast alebo bude stacit oznacenie CZ :blush:

@drakonaut

No zdravým Vás.
              Nebudete organizovať aj nejaký zraz v okolí Zvolena alebo Banskej Bystrice. Ja by som sa možno aj niečo podujal zorganizovať, no neviem ako, treba k tomu aj povolenie? Ešte kým sa dá strielat.
              Inak mám hatsana 75 kal. 5,5 a je to nášup, črevá som úplne vymenil, mám kovové vodítko v predu, kovový tÅ•ň, pet tunning atd. mušku a cielnik som zhodil- aj tak boli nanič, dal som jednodielnu montáž s trojbodovým uchitením a puškohlad s červeným bodom fomei 6×42 red point.Pripravujem kompenzátor-napodobenina tlmiča s airosoftky. Ešte chcem vymeniť pažbu za drevenú s mekšou bodkou, lebo tá čo tam je o ničom. Neviete o niekom kto vie pažbu vyrobiť za rozumnú cenu?
              Inak moj hatsan menej kope ako predtým, je to celkm ok, paresnosť je tiež v rámci udržatelnosti a výkon je postačujúci.
              Ozvite sa, prípadne nejaký návrh na úpravu

@myrolm

no ja o ziadnom stretku neviem, pokial by bolo urcite pridem este pokial je teplo, s tymi povoleniami to az tak byrokraticke podla mna nebude 🙂

@tomcat

najblizsie stretko vecsieho a viacdnoveho charakteru bude az zas na jar, ono sa to totiz spaja vzdy aj s kempovanim… a v zime by to uz nebolo take pohodlne…

Tie viacdnove byvali doteraz vzdy v Rimavskej sobote v sukromnom kamenolome… majitel poskytol, okolie sa teda neohrozovalo a povolenie nebolo treba… sukromny pozemok. Od zvolena to mas kusok, len 50km…
                  Ak mas zaujem daco zorganizovat , bude to vitane. Povolenie nepotrebujes, pokial sa to bude odohravat na niekoho sukromnom pozemku kto ti to povoli (cize staci ti jeho suhlas, ak je to nejaka firma co ti poskytne trebars kamenolom, pieskovnu,… tak staci ich vyjadrenie ze suhlasia aby sa to tam konalo). Ak sa to ma konat na verejnom priestranstve, obecny pozemok… potrebujes povolenie obce, daneho vlastnika, a musis zabezpecit bezpecnost, aby do palebnej zony nemohla vkrocit osoba bez upozornenia (treba natahat vystrazne pasky) a samozrejme strielat sa musi v smere kde nikoho a nic nemozes ohrozit… vid zakon.
                  Cize v prvom rade sa treba zamerat na bezpecnost, ako zabezpecit aby sa nikomu nic nestalo, ze ak netrafis terc aby to neletelo niekomu do okien rovno… preto to aj organizujeme v kamenolome. Uplne prve stretko sa konalo na mensej obecnej strelnici.

a dalsia vec je organizovat daco maleho lokalneho charakteru a daco celoslovenskeho… iny pocet ludi, ina potreba miesta.

@myrolm

no na tom celoslovenskom nas moc nebolo… zatial… 🙂

@tomcat

to je pravda, ak som spravne pocital, 10 ludi co slubili ucast neprislo, predpokladam ze pocasie odradilo

tym celoslovenskym som myslel to ze ked sa pozbieraju z roznych kutov tak by to chcelo nejaku moznost ubytka, ani nie tak pocet ludi… je rozdiel trepat sa niekam hodinu, byt tam den a potom zas hodinu domov, a trepat sa 4 a viac hodin a potom tam byt den a zas 4 a viac hodiny unaveny domov… to som myslel

@fogas11

cavte mam taky problem hladam novu pruzinu do mojej cz 634 a zostal som zaskoceny lebo ani v jednom obchode nepredavaju nahradne diely na 634 a ked ano tak len pazbu poradte nieco

@tomcat

tak to je divne, v kazdom pripade v BA v polovnictve na Vajnorskej ju maju a naposledy ked som kupoval, dakedy v juni, stala 350Sk

@konar

Zdravim neviete nieco o vzduchovke Diana 54 Airking.
                            Dakujem.

@tomcat

draha, silna, presna, kvalitna, ma „zaklz“, rozbijac puskohladov

@konar

Bo mam o nu zaujem tak sa pitam ci to za tu cenu stoji.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 571 až 585 (z celkového počtu 913 )
                              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.