Úvodná stránka › Diskusné Fóra › Z B R A N E › Bez zbrojného preukazu › Vzduchovky
- Toto téma obsahuje 912 odpovedí, 77 hlasov, a bola naposledny upravená 16.03.2018/19:00 od .
-
AutorPríspevky
-
03/11/2008 o 01:55 #5246
to bude urcite nejaka „exkluzivna novinka“ :laugh: lebo som o takej znacke v zivote nepocul ani ja ani google 😛
03/11/2008 o 09:12 #5248kb55 napísal:
[quote]Tak som dospel do posledného štádia rozhodovania : Slávia 634 vs. Hämmerli Hunter Force 750 Combo. Slávia s puškohľadom Nikko Stirling 4×32 AO vyjde finančne skoro na chlp rovnako ako Hämmerli. Výkonovo sú tiež veľmi podobné. Podľa čoho sa teda rozhodnúť???no ja ti napisem asi tolko. ked som kupil moju hammerli tak som s nou strielal s priatelkinym otcom ktory mal fungel novu 634, mala za sebou cca 100 vystrelov podobne ako moja. mali sme dva klasicke vzduchovkove terce vedla seba na jednej velkej doske, takej lepenej z viacerych dosticiek, tusim sa z toho kedysi robil aj nabytok, hruba bola asi 1,5cm, vzdialenost 20m. strielali sme po 10ran, rovnakym strelivom JSB EXACT. ked nas to prestalo bavit a dali sme dole dosku tak pod mojim tercom bola skoro jedna velka diera, kazda strela isla cez dosku, pod tym jeho poli priestrely len 2, ostatne bolo len pekne postlacane drevo. skoda ze som vtedy neurobil foto, ale nabuduce ked sa tam dostanem tak to trebars aj natocim a nafotim. presnost sa nedala porovnat, on strielal so zalamovackou a otvorenymi mieridlami, ja s optikou.
03/11/2008 o 10:58 #5250MyroLM,
vzhľadom na to, že porovnávaš S 634 a H 900, vedel by si porovnať aj H 900 a H 750 čo sa týka presnosti a výkonu? Ďakujem.
03/11/2008 o 20:16 #5251obavam sa ze nie, zo 750 som nestrielal ani som ju este nikde nazivo nevidel. ak sa podari tak urcite porovnam. podla mna to bude to iste akurat jedno je zalamovacka a druhe nie.
03/11/2008 o 22:52 #5253Za posledných pár príspevkov mám pocit, že najbežnejšia vzduchovica je Slavka a Hämmerli Hunter :laugh: :laugh:
03/11/2008 o 23:16 #5254no neviem, hammerli nie je az tak bezna, mam pocit ze ludia sa toho dost boja, radsej idu do osvedcenej klasiky ako je slavia. ja osobne by som nevymenil za inu, zvykol som si na nu a ked chytim do ruky nieco ine tak netrafim nic 😀 😀
03/11/2008 o 23:21 #5255no chlapci ja mam hatsan mod.80 je to sice turecka znacka ale silne to je a presne mam aj hammarli 750 force s optikou aj toje nieco brutalne…adneska som skusal slaviu 634 no neviem stara klasika vyzrea skoro jak slvia 631 no len o nieco je silnejsia..a ani tru glo mieridla nema,ale zase ked na slaviu chcem nieco zohnat tak to je velmi dore na tie ostatne znacky ak je aj hatsan hammarli gamo atd…suciastky ak rychlo nezozenem…
03/11/2008 o 23:27 #5256pozri, suciastky sa daju bez problemov kupit, v dnesnej dobe kupis na internete pruzinu aku len chces s tuhostou aku si sam povies a za nizsiu cenu ako original (cca 150,-), toho by som sa nebal, co sa tyka piestu, pokial mas znameho co vie robit na sustruhu tak ti piestov vyrobi kolko len chces (za pifko) a presnejsich ako su tie originalne a ked to skombinujes ako ja s pneumatickym tesnenim ktore kupis v kazdej predajni motodielov (20,- za kus) tak to bude strielat ako nove stale. ak znameho nemas, vie to vyrobit ktokolvek na zakazku, treba sa len opytat, je to robota na max. 20 minut. (cca 200,-) samozrejme netreba zabudat na cistenie a udrzbu a pouzivat kvalitne strelivo s makkeho olova. v tomto by som problem nevidel.
03/11/2008 o 23:35 #5257este mam jeden dotaz, neviete nahodou niekto kde by sa dali zohnat biatlonove terce? alebo nieco podobne, take sklopne ze ked trafis tak sa ti to zatvori, nejako sa mi nechce uz chodit prelepovat papieriky 🙂
03/11/2008 o 23:41 #5258chlapci sete poradte mi ze tore naboje by som mal pouzivat na vzduchovku hammarli 750force a na hatsan 80??? bo zatial len obicajne diabolky kupujem
03/11/2008 o 23:49 #5259mne sa osvedcili JSB Exact, pokial chcem rychle strely tak LSB Exact Express, pokial chcem pomale a tazke tak JSB Exact Heavy. Skusal som aj tie levicke tercove ale nejako som tomu nevedel prist na chut, umarex som vyhodil hned, lietalo to kade-tade, nastrelit s nimi optiku na mojej vzduchajzni je nemozna vec 😀 , ostatne som neskusal, ale udajne su dobre aj RWS. tot moja skusenost 🙂
04/11/2008 o 00:04 #5260zdravim vsetkych. Potrebujem poradit. Tomcat porad ty mas ceske forum viac zbehane!Chcem kupit QB 78 deluxe, uz mi ju doniesli do obchodu. No hned si ju chcem aj porobyt, kde sa da kupit ventil na plnenie z hasicaku!Niekde som TO videl na shope no nejdem TO uz najst! Plus ak mas aj nejaky ten typ alebo navod na zasobnik plynu! Zatial dakujem. Majte sa
04/11/2008 o 00:14 #5261mno ja si to myslim tes:laugh: :laugh:
04/11/2008 o 01:50 #5263drakonaut napísal:
zdravim vsetkych. Potrebujem poradit. Tomcat porad ty mas ceske forum viac zbehane!Chcem kupit QB 78 deluxe, uz mi ju doniesli do obchodu. No hned si ju chcem aj porobyt, kde sa da kupit ventil na plnenie z hasicaku!Niekde som TO videl na shope no nejdem TO uz najst! Plus ak mas aj nejaky ten typ alebo navod na zasobnik plynu! Zatial dakujem. Majte sa
tak to mas smolu , tie prepustacie ventily sa minuli a nova zasielka nejako mimo… ale par chalanov tam predava prepustaky dovezene z USA tak na tvojom mieste tam prebehnem bazar a jeden od nich kupim, je tusim za 3 stovky a tolko stal aj ten cesky prepustak… pokial nebudes mat prepustak tak nema vyznam dalej premyslat nad nejakym tuningom a zasobnikom plynu lebo na bombicky ta ta puska pri zvysenej spotrebe zozerie
inak „paci“ sa mi ako tu kazdy nahana co najsilnejsiu vzduchovku a tvrdenia, ze aka je presna, ale nejako sa nikto nie je schopny pochvalit nejakym sustrelom, tym nemyslim to , kolko desiatok sa trafi na terci, ale to, aky kruh (trebars 10 vystrelov) spravi na 20m kludne aj do cisteho papiera. Iba to vypoveda o presnosti zbrane (konzistencii, kvalitnej hlavni,…) to ostatne je ovplyvnene len vasimi rukami… takze tie reci o presnosti mi bez dokazov trhaju usi, a este chcem upozornit ze na vzduchovkarskom stretku potom ocakavam ze sa ucastnik aj predvedie aby potvrdil to co sem zavesi… 😀 takze ocakavam prirastky do vlakna o nastreloch nech su tu neni ln prazdne reci…
04/11/2008 o 08:06 #5264ja by som velmi rad dal nejake foto ale bohuzial ni to tu nechce zobrat obrazky kua 🙁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.