• Toto téma obsahuje 72 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená 20.01.2010/15:54 od .
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 61 až 73 (z celkového počtu 73 )
  • Autor
      @lukasz9

Tak to zober…aj keď na 50x zväčšenie už potrebuješ kapánek kvalitnejšie sklo…

@arasid

Caco neboj, akonahle mi to dorazi som u teba vareny-peceny :laugh:
        Musim to silno tunit az bude ta flinta zerava.
        Tesim sa na to ako male decko.
        Uz mi pisali ze to odoslali tak dufam ze sa stane zazrak a zajtra to bude v BA … ale nakolko som realista tak najskor zaciatkom buduceho tyzdna :dry:

@arasid

Uz je tu, uz ju mam v robote, uz ju drzim vo svojich pazuroch :laugh:
          Paaaani to neni puskohlad to je Havlov teleskop :laugh:
          Doma nahodim a dam foto.

@arasid

Flinta je doma, nedalo mi to nevyskusat Nemeckych 7,5J. Pekne flusatko 🙂 Ale inak zbran nadherna, neni co vytknut.
            Pustil som sa do rozoberania nakolko som si objednal aj kit na prerabku. Potrebujem min tych 15J.
            Zial nakolko v rozborkach nieje popisane vsetko tak sa mi pri odkrucani ventilu podarilo zlomit “ ihlu “ ktora zabezpecuje vzduch s kartuse, obrazok tu: http://www.versandhaus-schneider.de/popup_image.php/pID/20236
            Skoro ma slahlo, nevsimol som si ze moja gola sada nan dosada a pri snahe odtocit ho som ju urval. Huraaaa objednat novy za 20,- €. Nuz nabuduce budem mudrejsi. Ma trtne.
            Ozaj neviete poradit niekde v okoli BA kde sa daju zohnat take malulinkate srobiky vseho druhu. Jeden na bicom mechanizme tiez prdol, zial to bola moja chyba, nevsimol som si ze som to zle zmontoval.
            Dik za info.

@tomcat

no co ti na to povedat, mas eroticke ruky 😀

@arasid

Darmo, zabijem sa ked som dobry :laugh:
                Clovek sa uci na chybach …. ale preco prave ja? :blink:
                Nuz teraz len cakat kym Schneiderovi obohatim ucet a oni mi potom tovar poslu. Nedali sa ukecat ani za nic aby tovar poslali skor. Az ked budu eura na ucte – omielali stale dokola.

@arasid

Tak uz druhy tyzden cakam na toto:

Prosim neviete niekto kde by sa to este dalo zohnat? Nemate to nahodou niekto doma len tak pohodene a chcete to predat? :laugh:
                  pls poradte.

@arasid

No kedze na tomto fore trpim samomluvou tak pokracujem. Dnes som u Schneidera zrusil objednavku. Nema vyznam cakat na nieco co je drahe a zial neviem ako to este cele budem schopny zostelovat.

Nakoniec som sa dohodol s panom Sabikom z Merkurie ze mi na to diel objednaju a aj mi ho osadia, naladia.
                    Zial cakacka na servisaka je tyzden koli dovolenke. No uvidime, uz chcem strielat ….

igi
                      @igi79

Tak to som fakt zvedavy aku konzistenciu ti vykuzlia v Merkurii. Za ten cas si to mohol poslat rovno do Weihrauchu na „pozarucny“ servisny ukon.

@arasid

No to este netusim, zatial som nemal cas merat resp. nemal som cim merat. Sameho ma to zaujima. Dufam ze tento vikend sa mi podari skocit k Cacovi a pozicat si to jeho chrono. Potom uvidim …

@snake

Voľáko to tu zaspalo 🙂 no dajte dake nastrely so 100m som zvedavy ako to dopadlo.

igi
                            @igi79

HW team publikuje uz na inom fore…

@snake

Aha a kde je to info fórum ?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 61 až 73 (z celkového počtu 73 )
                            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.