• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,486 až 1,500 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @archer

jasne že má a nie hocijaké.. ale regulované.. otočením reguluješ intenzitu osvetlenia.. nemá to len jednu polohu ako ostatné zameriavače.. ale ako píšem otáčaš „regulátorom“ a pekne si nastavíš ako má svietiť.. podľa potreby.. aby nezakrývalo cieľ.. zbytočne neoslepovalo atd… ten zameravač treba vidieť.. dnes bol u mna senex a sam hovoril že by ho bral.. je to špička.. kam som prišiel tam mi ho závideli… ja som ho kupoval v časoch ked sa na SR ani v EU nedal poriadne zohnať.. je to úplne niečo iné ako tie na ktoré si zvyknutý.. micro nastavenie všetkého.. úúúplne všetkého aj pinov.. pini sú usporiadané vertikálne.. nie horizontálne ako je to u vačšiny zameriavačov.. to znamená že ti z boku zameriavača netrčí žiadna vydlička :D.. nič ti neprekrýva cieľ… má to vodováhu… vlákna sú za sklom.. takže piny svietia aj za šera a to bez prídavného osvetlenia…
      treba vidieť.. sure loc a iné zvučné mená môžu ísť do prdele.. toto je kvalitka.. celokovový zameriavač.. to ani nerozje.. (sorry nerozbiješ) … má to skrutky na zaistenie.. takže sa ti sám nerozšteluje…. na 3D a lov neexistuje nič lepšie!!!!!!!!!!!!! opakujem nič!!! a nekupiš to za lepšiu cenu ako davam!!!

Môžem len potvrdit 🙂 A ked zozeniem niekde 100ecok ….pripadne keby sa mi podarilo predat ten moj ……:-)

@pse-hunter

Ja mám Sure-Loc , má tiež komplet šecko nastaviteľné mikro skrutkami len nemá prisvietenie

@archer

PSE hunter: Presne preto som písal že tento je lepší.. viem jaké sú tie sure loc mieridlá.. sú fajné.. ale ver mi ked píšem že tento je lepší!

@archer

úplne som zabudol na hroty..

má niekto záujem o NAP Hellrazory??? 100 grainové v obchode cena 45 € ja ich dám za 35€

úplne novučičké.. s jedným bolo vystrelené na terčovnicu.. aj to iba raz.. takže nie sú ani poškodené ani používané..

@pse-hunter

Tak ja s ním lovím už 4 roky a ešte som problém nemal akurát to osvetlenie chýba, ale už som si objednal mikro svetlo z Kanady.

Bear odkiaľ si? rád by som sa pozrel na ten zameriavač

@bowic

Archer mne na tom zameriavaci prekaza prave to,ze ich ma vertikalne
                zakryva to miesto kde mierim.
                Martin 75 ma taky isty a ked som sa cezen na maratone pozrel hned mi to vadilo.

@bear

cauko, som z tornale, okres revuca
                  ja som si objedal jednoduchy zameriavac TR hitman 5.
                  casom si kupim nieco kvalitnejsieho lebo tento sport len teraz zacinam… 🙂
                  ci si myslel toho hitmen 5,lebo som sem pisal uz viacej druhov… ?

@archer

nemal som pocit žeby mi niečo zakrýval.. skôr naopak.. mal som predtým klasický takže mám s čím porovnať.. ale to je asi subjektívny pocit.. skôr ma prekvapuje tvoj názor.. tento skúšalo už pár ľudí no si prvý ktorému piny zakrývali výhľad :laugh: … ja by som ho nemenil za žiadnu vydličku..

@pse-hunter

Chalani a chodite aj loviť , alebo len strieľate do gumy? ak niekto z vás čo tu prispievate je aj lovec nech sa ozve.

Ďakujem.

@bowic

Archer mne vadi aj krd mam piny blizko od seba,ja tam nad pinom potrebujem miesto, aby som videl na ciel.

PSE-Hunter lovit chodim gulovnicou ,lebo rad chodim po revire sam
                        a lukom sa zatial polovat nemoze.
                        Aj z gulou strielam tak do 50m.

@archer

Bowic: tomu rozumiem.. jasne ked máš piny blízko pri sebe je jedno či ich máš usporiadané horizontálne alebo vertikálne.. vadiť a zakrývať cieľ budú tak či tak..

PSE – Hunter: sú tu chalani ktorý chodia loviť.. ja ešte nie.. do tohto roku som nemal skúšky z polovníctva.. a teraz ked už mám.. všetko predávam.. ale chcem si kúpiť tradičný luk a nejakú morku by som išiel vyskúšať..

@pse-hunter

archer rád by som spoznal ľudí ktorý lovia a majú nejake skúsenosti, ja mám trdičný luk Hoyt dorado a celkom slušne to strieľa. Keď ti môžem poradiť nekupuj viac ako 40 librový luk ak si začiatočník. Najlepšie je sa učiť na max 40 librovom.

@pse-hunter

Bowič, ja som sa pýtal na luk zbraň ma už prestala baviť!
                              Iba ten kto vyskúša lov lukom zažije to čo pri zbrani nikdy nezaziješ !!!

@bowic

chcem (musim) dokupovat sipy, ked som mal carbon expres tak som ustreloval len konciky (za trubkou sa ulomil) teraz mam easton n-fused a rozstrelujem sipy (v poslednom case kazdy tyzden jeden). Je to v koncikoch, alebo v trubkach?

Ladil som luk, ked bol papierovy test na 1. sipy lietali este horsie ako ked papierovy test bol horsi. Preco????

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,486 až 1,500 (z celkového počtu 1,708 )
                              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.