• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,561 až 1,575 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor

Archer tak potom podla toho videa co si uviedol …inac velmi pekne video….treba setrit este na to auto 🙂 v style ala amerika.
    Ja som zistil, ze v nedelu 5.8. mam robotu….takze Rajec maraton si pozriem len v sobotu 🙁 smola. Ale aj tak sa tesim.

@archer

ja pôjdem tiež len na den.. takže tam zbehneme v sobotu spolu..

@martin75

Peto ja tiež nebudem mať možnosť trenovať , lebo pridem domov 30teho a suťaž je za par dni……a to ešte musim dať predtym luk do servisu:angry:ale idem ,za každu cemu ,ved niekedy začať musim a vieš že pri mojej praci vela možnosti zastrielať si nemam….

@nortech

Archer, to je velmi dobrý výber, nevida sa často tak do derailou prepracovaný reflex. gratulujem, natrenujes a dame neaký maraton , ja s mojou čiernou vdovou a tý so svojim delom. bude to pecka.:P

Suhlas 🙂

@archer

už sa neviem dočkať :laugh: B)

@bowic

Ja to stale nemozem vyladit :angry: objednal som meksie sipy mozno to pomoze lebo uz neviem…..
              dlhsie vzdialenosti to striela dobre, skusal som gulovy terc srnca na 40 m
              3x 10 perka 1,75″ a 1x 3 v lavo 2″ vsetko v jednej vyske.

@archer

asi sa v tom prpleš až moc..

čo presne nevieš vyladiť??

hod sem náťahovú silu, dlžku náťahu, spine šípov a ich dlžku, dlžku operenia, nemáš až moc tesný končík na tetive???? tiež daj druh základky,

nechápem.. však to ladíš už skoro pol roka..

ktoré testy si skúšal??

– paper test
                – test s neolepenými a olepenými šípmy
                – test základy

@bowic

Stale mi idu perka do lava,potom sa vyrovna a leti dobre. Vlastne to tak hodi sip do strany, nechyta to nikde.
                  Ked som dal zakladku uplne dolava papierovy test bol na 1,ale sip[y lietali este horsie.
                  Robi to aj holy sip,a leti doprava.
                  Nestrila to zle len ten sip skarede leti aj lovecke hroty idu do jedneho miesta, len vpravo.
                  Este skusim tie 400vky .

Mam epic 340..28″…100 a 125 gn
                  luk som skusal 62 az67…..28,5″

@archer

zaujímavé.. ked máš paper test OK ako ti to môže lietať na hovno???

skúšal si natrieť základku a zvyšok luku napr. rúžom a pozrieť či ti to niekde nechytá??? toto sa mi nechce veriť žeby to niekde nepridrhlo.. ked ho hodí do strany a potom sa vycentruje.. to je divné..

s D-loop-om si neskúšal hýbať??? aká máš nastavené lôžko šípu ku základke?? ty máš nap apache že?

@bowic

D-loop som menil, zakladku som napudroval, konciky mam mozno az moc volne.
                      Losko sipu na tetive, vyskovo dobre.
                      Na holom sipe nema co chytat a robi to tiez.

@archer

zahoď to :woohoo: 😛

@martin75

aha,teraz už chapem……nevedel som čo mi ta situacia pripomina…ale teraz už viem:woohoo: aj ty si sa piplal s maličkosťami…..dllllho…… tak to preto si ty nakoniec predal kateru :laugh: :laugh: 😉

@bear

takze uz mam bear carnage doma… dneska som skusal na 35m a trafil som 10cm priemer 🙂
                            je to bomba dobre, len qad rest LD este musim doladit lebo sa mi vlnia pierka, ale iba horne, ach nechapem.
                            no kazdopadne je to supeeeeeer… mam kladkovy luuuuuk :laugh:

@archer

no mne to trvalo tak mesiac B) .. ked som ju predával.. bola perfektne vyladená!!!!!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,561 až 1,575 (z celkového počtu 1,708 )
                            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.