• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,606 až 1,620 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @calvin

no tak gratulujem, vyzera nadherne. ta kresba dreva je velmi pekna.

este domontovat kolieska a je to komplet 🙂

P.S. tu tercovnicu si robil ty? Vies poradit, aky je to material a pripadne odkial zobrat (aj ked google by mal vediet)

@archer

nerobil, kúpil..

na fore lukostrelec.cz je navod ako si urobiť 3D terčovnicu..

idem to vyskúšať je to moc jednoduché..

treba k tomu len strech foliu, mirelon a teplovzdušnú pištol..

z mirelonu sa dajú robiť perfektné terčovnice!

@archer
            @calvin

tercovnicu z mirelonu som dokoncil pre 3 tyzdnami, zatial 2 tyzdna strelba. zacina sa mi pomaly rozpadavat stred, aj ked su pasy okrem stiahnutia aj medzi sebou zlepene obojstrannou paskou.

strielam na vzdialenost ca 7m, ale podla vsetkeho ako keby sip ten mirelon tepelne deformoval (niekedy su sipy pri vytiahnuti zohriate). tak uvidim, ci som mirelon pri vytahovani sipov nepretrhol, lebo niektore sipy bolo problem vytiahnut. na sipoch je vidiet, ze sa na ne ten mirelon lepi.

tak ma napada – ma podla vas zmysel nahriat a „zatavit“ mirelon z prednej a zadnej strany?

@archer

videl som pár „profi“ terčovníc, ktoré predávajú v shopoch.. a podla mna sú mnohé z nich práve z mirelonu..

to že to šípy tavia je normal.. je to obrovská rýchlosť.. aj mne sa to stávalo.. dám ti radu.. zober mydlo a šípy pred streľbou premydli.. normálne klasické pevné mydlo.. nieže zobereš ten gel s pumpičkou :laugh:

@bear

prisiel som na chybu v papierovom teste…
                mal som len ten kovovy kruzok na tetive a tak som tahal s vypustacom priamo tetivu. dal som na to d-loop a uplne presne mi to trha papier… som happy, konecne mozem zacat trenovat. :laugh:

@bowic

Konecne som to naladil :).Nepomohli ani meksie sipi.
                  Nakoniec som z luku pozhazdoval (D-loop, kruzok z tetivy, zakladku) a znova nahodil a zrazu vsetko OK 🙂 🙂 🙂 .

@bowic
                      @archer

vypisuje chybu!

@bowic

Mne nie,ale nevadi na maratone predvediem nazivo B):laugh: :laugh:

@archer

no to som zvedavý :woohoo:

aké bude vlezné na ten maraton???

@bowic

To startovne je teda dosť vysoke. Asi je v tom zahrnuty aj obed. 🙂

@martin75

…ano je v tom aj obed….treba čitať pozorne,a je to na 2 dni tak …..myslim si nikde nieje nižšie štartovne…kto nakupi 3D terče a necha ich rozstrielať len tak? a to nehovorim kolko je prace s pripravami…trošku treba pozerať aj na druhu stranku veci….

@archer

dneskajší trening.. na fotkách je aj moja homemade tabka..

https://picasaweb.google.com/113108621789030142654/DnesnyTrening

Martin:

máš pravdu.. ale ja by som strielal len na terče max do 15 – 20 m a tých typujem tam bude z tých 28 tak max 12.. za 32€ je to sakra dosť!

ak budem na tom tak že budem strieľať na 35 m.. tak nebudem šomrať :laugh:

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,606 až 1,620 (z celkového počtu 1,708 )
                              • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.