• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,636 až 1,650 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor

Bowic, sam si si urobil tetivu? Aky material si zvolil?

@bowic

Ano som robil, BCY 425X a omotavku BCY HALO .014.

Bowic: Uz mas tie fotky? 🙂 Som zvedavy. 😉

@archer

Je to parada 🙂 Uz len skusat vacsie vzdialenosti. 🙂 Len tak dalej.

@bowic

senex fotka uz je vo foto galerii.

archer pekny zasah a to bola klapka cislo??? 😛 😉

Celkom mu to ide 🙂 mohol by natocit to video so zakladmi pre zacinajucich lukostrelcov.
          bowic…ten tetivak s bowpresom je super. gratulujem.

@bowic

To mohol 🙂 ,alebo nieco pekne z neakeho 3Dcka. Skoda,ze mu to nevyslo na maraton 🙁 .

@alwarez

Jedno vam musi byt jasne jde o sportovni presnost a lovecka presnost, sportovni presnost muze jit do nekonecna, lovecka presnost na srnci zver ,prasata a treba medvedy je zasah kladkovym lukem kruh o prumeru 6 palcu na 20 m u tradicniho luku je to ten samy kruh ,ale strilime na 15 m a tak jej musime trefit 5x z deseti sipu a 5x z 10 sipu mame i kladkoveho luku na 20 m na malou zver co je mensi kruh byva mensi asi tak 4-5 palcu ,kladkovym lukem snadno dosazitelne ,proto vsichni tady ti co strili puskou ,tez strili lukem =kladkovym ,ale jasne stale je tu 10 % zaburanych co nechce o luku ani slyset …..Mnohokrat jsem slysel blunt,blunt tak ten vubec nepouzivejte i na malou zver pouzivejte broadhead jako je to videt na videu Fred Eichler ten pouziva luk o tahu 54 liber ,natahne jasne daleko vice asi 75 liber ,ale nevidi proc by pouzival silnejsi luk ,kdyz tento staci…..Kdyz mate nalozeno na kladkovem luku 65 liber tak to hladce prostreli nejvetsiho medveda na Slovensku ci jelena a u drevolaminatoveho luku je do 55 liber a treba Fred Eichler na polarniho medveda si nechal udelat luk s tahem 57 liber ,nejdrive pustil psy a ti mu /medvedu/ okusovaly paty a on na 20 m bezel k medvedovi a nasazel do nej 5 sipu a za nekolik minut vykrvacel……

@alwarez

Zde na jihu se nevyskytuje,a je hodne lidi co rikaji, ze luk je hlucny a pomaly nicmene se jedna o pakovy system kladkoveho luku company jasne existuje pres 30 let a maji prodej rocne asi 30 000 luku ….

@bowic

Keby som kruh 6palcov na 20m netrafil 10 z10 tak dalej trenujem.

Bowic…paradne zasahy na tych fotkach. Hlavne ten na 45m 🙂 To ti fakt dobre nieslo. Neviem ako to Ty vnimas ….ja som este na 45m nestrielal 🙂 ale keby si mal dlhsie letky ..nebol by sustrel lepsi? Ty mas tu magneticku zakladku? Ja som sa len raz pokusil o 28m a rozbil som si sip o betonovy mur. ……a ako si dopadol na Raj. maratone? Kto to vyhral v kategorii kladkacov?

@bowic

To boly prve sipi bez rozstrelovania .
                    potom to je lepsie.

@bowic

Nemam magneticku, mam NAP apeche .

http://www.eagleeye.szm.com/uspech_rajec.html

@martin75

:laugh: no, aspoň že posledny som nebol 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,636 až 1,650 (z celkového počtu 1,708 )
                      • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.