• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,651 až 1,665 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor

Celkom fajn umiestnenie. 🙂

@martin75

:laugh: tak ja som spokojny,na to že to bola moja prva suťaž 3miesto od spodu nieje až take zle….podstatne je že som sa mohol stretnuť s priatelmi, posedieť,niečo popiť ,pokecať a zastrielať si 🙂
      Myslel som že mi nebude stačiť jedna sada šipov,lebo som pol roka nestrielal,alebo že ich postracam,alebo polamem…..ale v pohode,prišiel som domov so všetkymi :laugh:
      zistil som že pouzivať 125gr šipy na 3D je somarina,lebo idu velmi hlboko a je prioblem ich vyťiahnuť…aj ked na lov….no neviem asi to prehodnotim, ale na 3D určite 100vky:)
      vobec nešlo o žiadne umiestnenie,bolo super a o rok určite pôjdem zas….
      EšTE PRE TYCH čO VAHAJU,ALEBO SA NIEčOHO BOJA: pridte nič na tom nieje,nikto sa na vas nebude pozerať ako na začiatočnika alebo neviem ako ked aj netrafite,v dobrej partii su si všetci rovni, ide o to zastrielať si a nabrať skusenosti, alebo sa poradiť so skusenejšimi…:)

@alwarez

Nebudes nic menit nechas hroty 125 grains pouze si koupis tabulku mydla ,ci je ukradnes v hotelu a pred vystrelem sip namazes mydlem ,aby pri vytahovani mel male treni mohlo by se to mazat olejem ale mydlo vyhovuje a nemusic zapasit s vytahovanim sipu ja to tak pouzivam roky u drevenych sipu ,strileme s recurve …….jednou asi pred 10 lety jsem strilel se skupinou co mela kladkove luky a bezim k terci a nemohl jsem vytahnout sipy ani kdyz jsem opiral obe dve nohy o 3D a tak jsem jim rikal ,ze si budou sami vytahovat sipy……
        Sportovni slava mne moc nenadhne ,to se neda zrat. Zalezi kolik zvirat zastreli lukem za rok a pak jasne nezalezi jak je drahy pokud nekdo ma pouze long bow a zatsreli s nim za podzim 14 srncu /i samice/ je cena za luk smesna v pomeru kolik stoji v obchode kilo masa to same je to s rybama ….

@martin75

možno maš pravdu, aj ked dreveny šip a karbonovy je velky rozdiel…. budu sa určite spravať inač… hm,lenže ked budu namazane nebudu aj lepšie prenikať do terča??? podla mňa ano…ale vyskušam..
          Pri love je to určite vyhoda, priebojnosť je nepopieratelne vetšia :laugh:

@alwarez

Vysoka teorie neni mym oborem pouze praxe i tady prodavaji trubicku na mazani sipu a stoji asi 17$ US a ja jsem jim dal ….zkuste me mejdlo a uvidite ten rozdil pouze to mejdlo mne stalo 33 centu mozna ze to tam zasekava hloubeji, ale jde to snadno vytahnout na zvirata mazat sip cim koliv nepotrebujeme ,mazani pokytuje krev zvirete ……zkuste si vzit boty s kuze na podrazkach a jit pres hladky led a chuze diky malemu treni neni ani mozna ……..

Kladkovy luk co ma 70 liber tahu dostreli tim sipem co pouzivane na 3D temer 400 m a jak rikam dokud jste schopni trefit lukem na tech 20 m terc o prumeru 6 palcu jste v suchu pri loveni …..Dostrel myslim pod uhlem 45 stupnu …..

@bowic

Aj mne ide o to stretnutie, pokecanie a trochu si zastrielat.
              Zo zaciatku som mal aj ja 125-ky, teraz mam 100-vky.
              To mydlo som skusal tiez, velky rozdiel tam nebol.

@martin75

prečo si zmenil vahu hrotu?
                bolo super,nie? kto nebol nevie o čo prišiel :laugh: …

@bowic

Bolo super tento aj minuly rok, len skoda ,ze tento rok tam nebol Peto.
                  Radix, jak je na tom ,uz striela?
                  Tie 100-vky som skusal nastrelil som na ne a uz sa mi nechcelo zase nastrelovat spet na 125-ky tak to tak ostalo.

@martin75

Peto strieôla už davno….čo by asi robil ked nechodi do prace?:laugh: trenuje a sem tam ho vidno aj na suťaži 🙂
                    Jasne Peto v rajci chybal, bola by určite vetšia sranda :laugh: :laugh: :laugh:
                    Peto a Duri su neprekonatelna dvojica zabavačov…. :laugh:
                    so 100vkami to určite menej pada,takže na suťať určite lepšie …:)

@bowic

Ale iste tie 100-vky par bodov spravia.
                      Zatial to vyzera ,ze pojdem na Donovaly 🙂 ,mozno ho tam stretnem 🙂 .

No neviem neviem 🙂 teraz ma Peter aj rodinne povinnosti. Co hovorite na dlzku sipov? Nevadi ak budu mat o palec – 2 palce vacsiu dlzku ako je natah strelca. Rad by som ich neskor pouzil aj na lov. Ma to velky dosah na let sipu? Trochu sa s tym hram …a zda sa, ze ani nie. Skor si myslim, ze u mna je chyba vo vypustani a treba este trenovat. S tym vytahovanim …to je fakt fuska. Ani mydlo nepomohlo.

@bowic

Sip mozes mat dlhsi s tym nic nepokazis.
                        Ktoreho peta myslis :).

@alwarez

Archera toho asi mysli a ten nema moc casu musi se starat !!!
                          Delsi sip nevadi i o dva palce pouze bude treba tezsi ci lehsi spicku zalezi jakou sip ma spine ,jestli nekomu nefunguje mydlo bude treba vymyslet neco jineho co zmensi treni sipu jako je sadlo ,maslo ,vazelina atd nosit to sebou v male lahvi jako je rtenka na rty atd ,sakra jste nejaci alchymisti tak si neco namichate …….

Presne tak.. Archera 🙂

@bowic

My o inom :).

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,651 až 1,665 (z celkového počtu 1,708 )
                          • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.