• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @en-vill-mann

NORTECH za tri kusy myslim ze aj v pohode cena http://www.luk.sk/kladkove_luky_a_prislus/sipy_do_kladkovych_lukov.htm

@alwarez

Dival jsem se na web-page a tam maji koncik co vydrzi byt rozsviceny az 40 hodin a barerie vypnuta vydrzi na sklade 5 let a prodavaji je po trech a tohle jsou ceny z roku 2009 a prakticky vsechny stoji 52-53 dolaru a kolik stoji dnes tezko rici …..

@nortech

ewil a vieš že to asi doniesli koli mne ? doteraz to nemali a aj som im navrhoval doplnit aj tuto položku a jak je vidiet tak to aj spravili, vidim zbehnem im do predajne a hned si ich zaobstaram, diki

@martin75

Pekne ste sa rozpisali :o)))
            Tie končiky tam maju už dosť dlho.
            Ja viem že na ten terč je to v poriadku,ta fotka je asi rok stara a bolo to strielane PSE Nova 60lbs .Odvtedy mam už druhy luk Browning Storm ale s tymto ma to nebavi(dlhy,ťažky ….),strašne som koli tomu aj obmädzil strelbu ale strielam aby som nevyšiel z cviku:) .
            Už len čakam na zasielku a verim,že budem na peknych par rôčkov spokojny:laugh:

@archer

martin75 napísal:

Pekne ste sa rozpisali :o)))
              Tie končiky tam maju už dosť dlho.
              Ja viem že na ten terč je to v poriadku,ta fotka je asi rok stara a bolo to strielane PSE Nova 60lbs .Odvtedy mam už druhy luk Browning Storm ale s tymto ma to nebavi(dlhy,ťažky ….),strašne som koli tomu aj obmädzil strelbu ale strielam aby som nevyšiel z cviku:) .
              Už len čakam na zasielku a verim,že budem na peknych par rôčkov spokojny:laugh:

tak spokojný budeš na 100%… CRX32 je dobrá a pekná mašinka.. vybral si si určite dobre..

len jednu chybu to má.. že si ľavák a ja to nebudem môcť vyskúšať :laugh: …

@martin75

tak spokojný budeš na 100%…[/quote]

VERIM:) ,a neprovokuj už s Melisou :laugh:

@archer

martin75 napísal:

tak spokojný budeš na 100%…

VERIM:) ,a neprovokuj už s Melisou :laugh:[/quote]
                  :laugh:
                  Ok už ju necháme tak.. nuž ale nedalo mi no…

Nortech:

inak tie končíky sa dajú kúpiť už dosť dlho na SR.. alebo pannonijasz.com.. tam som ich už tiež dávno videl…

@bowhunter4

Ahoj NORTECH, svietiace končíky si vieš objednať z pannonijasz, http://www.pannonijasz.com/?m=2#top

@en-vill-mann

archer pisal
                      Strike bude určite skvelý.. vieš keby si chcel mať takýto luk (Carnage tak by si musel pár tých chechtáčikov priplatiť… raz tolko).. nemal by si špekulovať ak si sa rozhodol pre strike tak ho ber.. budeš spokojný.. no ak si si nie istý.. tak priplať viac…a kúp attack alebo carnage.. no podla recenzii carnage vedie.. attack je vraj nezbedník.. no carnage je kľudný solidný gentleman.. ale nejdem ti ja hlavu mútiť.. len mi to tak prišlo že nejak váhaš ako si videl ten luk na tom videu.. či sa mýlim??

… nie nechcem carnage a ani nepremyslam o vybere ineho luku, ked vidim nejaky vo videu.. To sa tak utesujem, ze ci bude dobry;)
                      Carnage je drahy luk-tolko by som za luk nikdy nevysolil a ani nevyuzil..
                      Ked mi raz pride ten strike-verim ze mi bude stacit na lovecku lukostrelbu nekde na slovensku alebo za dunajom..hawk! 😉

@bowic

MARTIN75 ja som myslel,ze uz mas AM?

@bowic

Ma niekto odskusane kolko dostreli kladkovy luk?
                          Casto sa ma na to pytaju, asi si to pojdem niekedy skusit.

@bowic
                              @martin75

bowic napísal:

MARTIN75 ja som myslel,ze uz mas AM?

Nie nemam,lebo raz su problemy s predajcom ,inokedy s prachami(ženami:laugh:)a ked sa to tak vezme ani mi to nejak nesurilo lebo nesom doma. NO ALE TERAZ TO JE Už NA BETON

@maruk

svietiace končíky-velmi dobra vec,ale-tie co sa predavaju-aktivovane magnetom,komplikovane,moja cesta-ryb.potreby,svetlo do angl.plavakov a youtube-how to made lighting nock.HOWGH

@bowic

martin75 napísal:

bowic napísal:
                                  [quote]MARTIN75 ja som myslel,ze uz mas AM?

Nie nemam,lebo raz su problemy s predajcom ,inokedy s prachami(ženami:laugh:)a ked sa to tak vezme ani mi to nejak nesurilo lebo nesom doma. NO ALE TERAZ TO JE Už NA BETON[/quote]

MARTIN75 Len som ti chcel vratit, ako si mi na inej stranke pisal,ze dlho vyberam luk.:laugh: 😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 1,708 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.