Úvodná stránka › Diskusné Fóra › INÉ › Recepty › Recepty z jedného hrnca
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 1 hlas, a bola naposledny upravená 04.09.2021/23:44 od .
-
AutorPríspevky
-
02/02/2020 o 07:25 #44900
Vraj mäso po moslimsky – tak hovorí vo videu kuchárka, že tomu doma tak vravia. Ale v popisku je mäso po poľovnícky – ozaj jednoducho…nakrájané mäso nechať poškvariť, zaleje sa trochou horúcej vody, veľa cibule navrch a potom – nenechajte sa zmiasť – tú prípravu zálievky robí zámerne v miske, aby bolo lepšie vidieť, čo tam ide – ale dá sa to dávať rovno do hrnca na cibuľu a mäsko. Ozaj nič zložité…a s chlebom, či rožkom.
<h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Мясо По-Охотничьи. Простой и вкусный рецепт!</h1>
https://www.youtube.com/watch?v=Q43whTlox2008/02/2020 o 23:48 #44930Jedno z populárnych a obľúbených jedál – tiež dobré chlapské objemové krmivo, ktoré sa iks razy objavuje ako žrádlo na panvici pre chlapov vo westernoch – (mexická) fazuľa s mäsom – jednoducho : čili.
https://urobsisam.zoznam.sk/recepty/vyskusali-sme-najlepsi-recept-na-chilli-con-carne
09/02/2020 o 09:13 #44931Využitie „diviaka bravčového“ alebo aj hocijakého iného mäska – najmä v lete a jeseni – všetko zmychliť jednoducho do jedného hrnca – panvice či kotlíka. V jednoduchosti je krása. Nič zlé tam nejde – len samé prírodné dobroty. A s chlebom či rožkami, alebo hoci aj s wrapmi? Kto sa chce pripravovať na budúcnosť – doporučujem arabský chlieb.
https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-dusene-s-hubami-fotorecept/28988-recept.html
16/04/2020 o 17:56 #45187Korona obdobie – je správny čas na veľa jedla z kapusty – aj z kvasenej. A z jedného hrnca – či misy. Čítajte tú jednoduchosť – do pol hodiny máte super žrádielko pre všetkých hladošov. A dá sa zobrať so sebou zbalené aj do prírody a bágrovať rovno z krabičky, mikroténového sáčku, či alobalu ako hlavné jedlo, alebo ako prílohu k opečenej špekáčke, párku, či klobáse, či slaninke.
09/10/2020 o 07:52 #46040Na spôsob tých ruských receptov – rýchle, jednoduché, kvalitné a chutné. A čo sa mi veľmi páči – žiadny olej, ale masť! Robili výskum v amazonskom pralese, kde na zhoretých miestach pralesa vykladali základné potraviny, aby indiáni prežili napr. olej, ryžu- za dva roky všetci indiáni pribrali 20% hmotnosti – pripisujú to práve oleju, ktorý je nielen koncentrát energie, ale obsahuje také tuky, ktoré sa hodne ukladajú.
FAMÓZNÍ OBĚD Z JEDNOHO HRNCE! ÚŽASNÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S CIBULÍ A BRAMBOREM
24/10/2020 o 11:04 #46189Jednoduchý recept aj pre neskúseného, či málo skúseného, vhodný na brigádu či na chatu pre viacerých – dá sa obmieňať aj zelenina, aj mäso, ale aj vnútornosti. Kto sa naučí princíp – dokáže takto uvariť aj armáde. Kuřecí stehna, lahodná rajčatová omáčka a těstoviny uvařené v základu. Vyzkoušejte tuto úpravu kuřecího masa a zeleniny!
12/07/2021 o 20:02 #47224Kusy mäsa v jednom hrnci – ale nič zložité – toto zvládne aj úplný panic varenia. V podstate sa toto NEDÁ pokaziť !
– hovädzie mäso -1,2 kg
-cibuľa – 3ks
-voda-50ml
-maslo-120gr
-cukor-1 lyžička.
-soľ-1,5 lyžičky.
-čierne korenie – podľa chuti…tiež iné koreniny skúste
-pažítka ( alebo cibuľové pierka – vňať- z jarnej cibuľky) -1/3 lyžičky.
-cesnak – 5-6 strúčikov
-ocot- 6% -2 lyžičky………………………………………………………………………………………………………………
Aj toto – nakladáte všetko do jedného hrnca a ono sa to spolu zmychlí – alá guláš s krumpľami – tomuto asi rozumiete všetci. Možno neviete, ale guláš je pôvodne turecké vojenské jedlo…možno toto je cca také voľačo:
13/08/2021 o 06:46 #47461Šikovné, jednoduché, rýchle a niet čo pokaziť: Úžasné, jednoduché a chutné! Recept na najlepšiu ryžu a mäso na večeru alebo obed
04/09/2021 o 23:44 #47560Bleskovka jak vyšitá – najjednoduchšie, čo sa dá – niečo rýchle a jednoduché ako lečo. Rusi by tomuto povedali: blujdo. Po našom po vojensky – žrádlo. K tomu uhorky, čalamádu, nakladanú zeleninu, alma papričky plnené kapustou – a neviete sa dojesť! Toto dokáže aj 15 ročné dievčatko – prečo nie 20 ročný chlp?
Malé doporučenie – nešanujte – dajte tri vajcia – ani štyri nič nepokazia ! Mňa moja babka toto naučila keď som mal 12…a výborné sú aj vretená, kolienka a aj nalámané špagáty…či špagety tomu hovoria? Ale aj hrubé slíže – čokoľvek, čo je v skrini!
Vyskúšali ste cestoviny s VAJCAMI?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.