Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Recepty z jedného hrnca

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 16 až 24 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Príspevky
  • #44900 Odpovedať
    @kiri

    Vraj mäso po moslimsky – tak hovorí vo videu kuchárka, že tomu doma tak vravia. Ale v popisku je mäso po poľovnícky – ozaj jednoducho…nakrájané mäso nechať poškvariť, zaleje sa trochou horúcej vody, veľa cibule navrch a potom – nenechajte sa zmiasť – tú prípravu zálievky robí zámerne v miske, aby bolo lepšie vidieť, čo tam ide – ale dá sa to dávať rovno do hrnca na cibuľu a mäsko. Ozaj nič zložité…a s chlebom, či rožkom.
    <h1 class=“title style-scope ytd-video-primary-info-renderer“>Мясо По-Охотничьи. Простой и вкусный рецепт!</h1>
    https://www.youtube.com/watch?v=Q43whTlox20

     

    #44930 Odpovedať
    @kiri

    Jedno z populárnych a obľúbených jedál – tiež dobré chlapské objemové krmivo, ktoré sa iks razy objavuje ako žrádlo na panvici pre chlapov vo westernoch – (mexická) fazuľa s mäsom – jednoducho : čili.

    https://urobsisam.zoznam.sk/recepty/vyskusali-sme-najlepsi-recept-na-chilli-con-carne

     

    #44931 Odpovedať
    @kiri

    Využitie „diviaka bravčového“  alebo aj hocijakého iného mäska – najmä v lete a jeseni – všetko zmychliť jednoducho do jedného hrnca – panvice  či kotlíka. V jednoduchosti je krása. Nič zlé tam nejde – len samé prírodné dobroty. A s chlebom či rožkami, alebo hoci aj s wrapmi? Kto sa chce pripravovať na budúcnosť – doporučujem arabský chlieb.

    https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-dusene-s-hubami-fotorecept/28988-recept.html

     

    #45187 Odpovedať
    @kiri

    Korona obdobie – je správny čas na veľa jedla z kapusty – aj z kvasenej. A z jedného hrnca – či misy. Čítajte tú jednoduchosť – do pol hodiny máte super žrádielko pre všetkých hladošov. A dá sa zobrať so sebou zbalené aj do prírody a bágrovať rovno z krabičky, mikroténového sáčku, či alobalu ako hlavné jedlo, alebo ako prílohu k opečenej špekáčke, párku, či klobáse, či slaninke.

    https://tojenapad.dobrenoviny.sk/neuveritelne-chutna-a-rychla-zemiakovo-kapustova-zapekacka-vynikajuci-obed-z-jednej-misy-2/

     

    #46040 Odpovedať
    @kiri

    Na spôsob tých ruských receptov – rýchle, jednoduché, kvalitné a chutné. A čo sa mi veľmi páči – žiadny olej, ale masť! Robili výskum v amazonskom pralese, kde na zhoretých miestach pralesa vykladali základné potraviny, aby indiáni prežili napr. olej, ryžu- za dva roky všetci indiáni pribrali 20% hmotnosti – pripisujú to práve oleju, ktorý je nielen koncentrát energie, ale obsahuje také tuky, ktoré sa hodne ukladajú.

    FAMÓZNÍ OBĚD Z JEDNOHO HRNCE! ÚŽASNÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S CIBULÍ A BRAMBOREM

     

    #46189 Odpovedať
    @kiri

    Jednoduchý recept aj pre neskúseného, či málo skúseného, vhodný na brigádu či na chatu pre viacerých – dá sa obmieňať aj zelenina, aj mäso, ale aj vnútornosti. Kto sa naučí princíp – dokáže takto uvariť aj armáde. Kuřecí stehna, lahodná rajčatová omáčka a těstoviny uvařené v základu. Vyzkoušejte tuto úpravu kuřecího masa a zeleniny!

     

    #47224 Odpovedať
    @kiri

    Kusy mäsa v jednom hrnci – ale nič zložité – toto zvládne aj úplný panic varenia. V podstate sa toto NEDÁ pokaziť !

    – hovädzie mäso -1,2 kg
    -cibuľa – 3ks
    -voda-50ml
    -maslo-120gr
    -cukor-1 lyžička.
    -soľ-1,5 lyžičky.
    -čierne korenie – podľa chuti…tiež iné koreniny skúste
    -pažítka ( alebo cibuľové pierka – vňať-  z jarnej cibuľky) -1/3 lyžičky.
    -cesnak – 5-6 strúčikov
    -ocot-  6% -2 lyžičky

    ………………………………………………………………………………………………………………

    Aj toto – nakladáte všetko do jedného hrnca a ono sa to spolu zmychlí – alá guláš s krumpľami – tomuto asi rozumiete všetci. Možno neviete, ale guláš je pôvodne turecké vojenské jedlo…možno toto je cca také voľačo:

     

    #47461 Odpovedať
    @kiri

    Šikovné, jednoduché, rýchle a niet čo pokaziť:  Úžasné, jednoduché a chutné! Recept na najlepšiu ryžu a mäso na večeru alebo obed

     

    #47560 Odpovedať
    @kiri

    Bleskovka jak vyšitá – najjednoduchšie, čo sa dá – niečo rýchle a jednoduché ako lečo. Rusi by tomuto povedali: blujdo. Po našom po vojensky – žrádlo. K tomu uhorky, čalamádu, nakladanú zeleninu, alma papričky plnené kapustou – a neviete sa dojesť! Toto dokáže aj 15 ročné dievčatko – prečo nie 20 ročný chlp?

    Malé doporučenie – nešanujte – dajte tri vajcia – ani štyri nič nepokazia ! Mňa moja babka toto naučila keď som mal 12…a výborné sú aj vretená, kolienka a aj nalámané špagáty…či špagety tomu hovoria? Ale aj hrubé slíže – čokoľvek, čo je v skrini!

    Vyskúšali ste cestoviny s VAJCAMI?

     

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 16 až 24 (z celkového počtu 24 )
Odpoveď na: Recepty z jedného hrnca
Vaše údaje: