Úvodná stránka › Diskusné Fóra › Z B R A N E › Bez zbrojného preukazu › Vzduchovky
- Toto téma obsahuje 912 odpovedí, 77 hlasov, a bola naposledny upravená 16.03.2018/19:00 od .
-
AutorPríspevky
-
23/08/2008 o 03:25 #4266
Arasid napísal:
Ty clovece a nieco viac do stredu Slovenska nieco okolo BB sa konat nebude? Rimavska Sobota je od BA predsa len trosku daleko.
v BA, konkretne v Modre sa uz konalo, a bolo to daleko pre vychod pre zmenu, toto je v strede naschval, aby sa nevyhovaral vychod ze je to moc na zapad a opacne. vies ono sa jedna o stretnutie celeho Slovenska, chalani zo severu tam tiez budu…
miesto stretnutia tiez zalezi na tom ci sa dakto podujme realizovat bezpecne miesto na strelbu, aby bolo kde prespat, a toto vsetko nam v Rimavskej Sobote ponukaju… cize pokial si ochotny troska zorganizovat (poznas nejaku podobnu moznost na strielanie vecsieho poctu ludi), tak neni problem dalsie stretko spravit zas pri BA , pripadne kdekolvek inde na Slovensku.
Inak na posledne stretko prislo viac chalanov z Kosic nez z Bratislavy… takze aj kvoli nim je to tak viac na vychod.v Rimavskej Sobote ako je zahradkarska oblast smerom na Kosice je zakladny tabor (na zahrade sa tam tiez da strielat), stretavka ale bude na benzinke ak sa nemylim Slovnaft (asi 2km odtial je Shell), odkial presun do zakladneho tabora. No a odtial sa v sobotu presuva do kamenolomu v Driencanoch…
vecerny program v den prichodu bude asi nejake opekanie, pokec, nocne strelby
denny program soboty strelba,pokec, strelba, pokec, strelba a tak dokola vecer zas strelba, opekanie, medzitym pokec
a v nedelu asi okolo obeda rozchod domov25/08/2008 o 03:04 #4278takze termin stretnutia je definitivne urceny, kona sa 19.-21. septembra v Rimavskej Sobote
pre tych co by mali zaujem, ale zda sa im to daleko (drahe naklady na cestu), tak z Kosic idu zatial 2 auta a pripadne by mohli nejakeho zaujemcu z tej oblasti vziat. Od BA, nie priamo z BA ale od TT, ide zatial na 100% 1 auto (mozno este jedno pojde priamo z BA ak bude mat dana osoba volno), tak tiez by sa mohli viaceri poskladat na benzin ako spolupasazieri… pripadne ak je tu zaujemca co by isiel od BA na svojom aute a vzal by spolupasazierov treba sa ozvat, je rozdiel platit za benzin celu sumu alebo polovicu, pripadne menej…
29/08/2008 o 01:34 #4309Hlasim sa aj ja na stretnutie vzduchovkarov. Kupila som si nakoniec Slaviu 634, kaliber 4,5 a aj vdaka tvojim Tomcat super odbornym radam, precitala som si cele dis. forum, za co Ti vrela vdaka:) , takze rada, by som ju vyskusat a nastrielat. Inac bol velky problem ju zohnat. Mali 634 ale len kaliber 5,5.
29/08/2008 o 04:22 #4311Som velmi rad ze ti moje rady pomohli. Slavie ako prve vzduchovky su velmi vhodne lebo su odolne. Uvidis ci ta to bude bavit a mozno casom pojdes do dacoho lepsieho.
Mozem vediet odkial si? Aby som ti pripadne vedel povedat z ktorej strany ked prides do Rimvskej Soboty… sice je to jednoduche… ked vchadzas do Rimavskej Soboty od Lucenca(od zapadu), pokracujes po ceste smerom na Kosice, pojdes okolo benzinovej pumpy (Shell) a po asi 2-3 kilometroch prides na Slovnaftacku pumpu, to je misto stretnutia, odkial sa potom vyraza do zakladneho tabora… kde sa tiez da strielat, ale hlavne miesto strielania je az v sobotu kamenolom. Ak by si do R.S. vchadzala od Kosic (severovychod) pokracujes po hlavnej smerom na Lucenec a asi po 2km od vstupu do R.S. je ta slovnaftacka pumpa.
Ak budes vediet na istotu ze ides, dam ti kontakt na mna alebo na organizatora (0903 537 225 Riso), aby si dala vediet ze si pritomna a mohli prist pre teba, cca za 10minut ako sa ozves. Chatka je asi 6 miestna (neviem presne, nespal som v nej), ak mas stan neni problem ho rozlozit, pripadne sa vyspis v aute, ja ak nebude prsat zostanem verny tradicii a spim pod sirakom.
Cize odporucam spacak so sebou pre istotu a urcite karimatku, nech sa pri strelbe nevalas na holej zemi…Toto plati aj pre ostatnych zaujemcov ktori by sa chceli zucastnit. Spacak, karimatka… hlavne sebe dajte vediet, nech sa vie kolko gulasu sa ma navarit…
pripadne dalsie info najdete aj na http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=4856, len sa treba cez tych 26 stran co tam momentalne je preklikat na posledne 3-4 dtrsnky kde sa riesi aktualne stretnutie29/08/2008 o 11:56 #4313Ja by som tiež chcel ísť, dá sa ešte?
29/08/2008 o 15:18 #4314samozrejme, len by som poprosil keby ste vzdy aj napisali odkial ste, mozno niekto vo vasom okoli by siel tiez, tak mozte ist spolu, ak pojdete autom, zlozite sa na benzin… vyjde vas to lacnejsie a pohodlnejsie
29/08/2008 o 19:02 #4317a este k tomu telefonnemu cislu hore, poplietol som meno (skomolil som ho z prezyvky), nie Riso ale Stefan
30/08/2008 o 01:10 #4319Ja by som prisla smer od Kosic. Som samostatna. Pridem autom, viem kde je Slovnaft pumpa v R.S., spat budem pod holym nebom /moja srdcovka:) /spacak, karimatku, tuhy lieh mam. Ak by prsalo sadnem do auta…Este upresnim prichod na to cislo co si uviedol. Ako je to z nabojmi? Okrem toho, ze si kazdy donesie sam, je tam moznost pripadneho dokupenia?
30/08/2008 o 03:22 #4320tak urcite je v R.S. moznost kupenia diaboliek (len neviem kde, nevyznam sa tam), ale radsej si prines zasobu, ja vzdy nosim 2 krabicky, a domov sa vraciam s 1 nacatou … je jednoduchsie mat zasobu naviac ako potom zhanat
ked budes na to cislo volat odkaz sa na mna… nech nie je zaskoceny 😀 , inak budes prva zena na nasej akcii, doteraz bolo vzdy cisto muzske obsadenie 🙂
30/08/2008 o 11:09 #4321Fiiiha..?!?…a neublizitemi mi chlapci…?:) 🙂 🙂
30/08/2008 o 12:12 #4322no pokial nezacnes po nas strielat tak urcite nie 😀
31/08/2008 o 00:09 #4324ahoj tomcat 👿
to sovicka : neboj, dame na teba pozor :whistle:
31/08/2008 o 11:38 #4325ja som z LM, chceli by sme prist dvaja, auto mam k dispozicii takze dvoch este mozem zobrat ked bude zaujem, na naftu mi netreba davat nic aj tak to pojde do nakladov :-), ale pravdepodobne by som prisiel v sobotu rano a v sobotu vecer odchod, bohuzial pracovne povinnosti nepustia a o stretnuti som sa dozvedel neskoro 🙁 Dufam ze pomozem aspon s tuningom vzduchoviek, ja som prerabal moju Hämmerli Hunter Force 900 Combo 4,5mm tak si tuning budete moct aj vyskusat 😛 ak by niekto mal zaujem sa zviezt, dajte vediet. Trasa ktorou pojdem: Lipto. Mikulas – Lipt. Hrádok – Čertovica – Brezno – Tisovec – Hnúšťa – Rimavská Sobota.
komu treba zavolat aby sa vedelo kolko ludi pojde???
31/08/2008 o 12:10 #4326ok, dopíšem ťa …;)
31/08/2008 o 13:03 #4327vyborne, tak to vyzera ze to bude najvecsi zraz doteraz 🙂
staci ak sa kazdy zaujemca napise sem do fora, verim ze Ferin to tu bude sledovat, pripadne sa mozete zahlasit priamo na tom telefonnom cisle co som napisal na predoslej stranke, priamo usporiadatelovi. On to oznami potom na inom fore (na ktore som vam sem tiez dal odkaz). V kazdom pripade ako som bol uisteny, pocet ucastnikov nie je obmedzeny, su k dispozicii dva pozemky na byvakovanie aj strielanie (300m od seba) a kamenolom je dost velky.
Len este raz pre istotu zopakujem ze aby ste si zobrali karimatky na lezanie (aj spanie co budu spat vonku, ako som sa mal cest dnes presvedcit, noci su uz chladne), pripadne nejake skladacie stolicky na sedenie vecer pri ohni pripadne aj pri strelbe, lebo napriklad ja omnoho radsej strielam ked sedim ako ked lezim…
este musim upozornit na jednu vec, priamo na pozemku nie je pitna voda ani studna, vodovod konci meter pred ranou a nikomu sa doteraz nechcelo kopat jamu na dotiahnutie vody az na pozemok, tak si radsej pre pripad potreby vody prineste nejaku so sebou (flase, bandasky…), verim ze pit sa bude daco ine ale aby sa bolo aj v com umyt 😀 podaktori sme hygienu riesili rannou navstevou benzinky 😀
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.