• Toto téma obsahuje 912 odpovedí, 77 hlasov, a bola naposledny upravená 16.03.2018/19:00 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 526 až 540 (z celkového počtu 913 )
  • Autor
      @kubo-630

Ako to tak sledujem, tak sa nam to pekne rozrasta. 🙂
      Ak mi do toho nepride polovka, tak urcite dorazim.

@myrolm

takze hlasim 2ja chlapi z LM na sobotu od rana do vecera urcite pridu, v aute mam este 2 miesta volne, zaujemcovia hlaste sa, nie je problem zobrat niekoho aj z Ruzomberka.

@tomcat

len by bolo dobre keby ste prisli pred 9tou rano 🙂 , neviem sice o kolkej sa presunieme do kamenolomu, ak sa nemylim naposledy to bolo medzi 10-11:00 ale to len pre istotu… nech sa neminieme…

@myrolm

planujem odchod z LM o 6:00 takze do 9:00 by sme tam mali byt v pohode. 🙂

@panel

Nazdar,

snazim sa strielat zo vzduchovky, vidim ze sa organizuje nejaky workshop, kde by som sa dozvedel o co ide?

@tomcat

no predsa na tej stranke co som tu na nu dal odkaz
                mas nejake konkretne otazky? zodpoviem
                v podstate sa jedna o stretnutie kde si spolocne zastrielame, pokecame, otestujeme co kto ma
                tym sa ti da sanca vybrat si do buducna daco nove. Pripadne ak ma dakto nejaky problem tak sa v ramci moznosti poriesi.

ked to tak poratam, tak ja, juro, myro+1ostrostrelec, prípadne vlado zo ZA=mini strelecké stretnutie :woohoo:

@tomcat

no vidis, ja som uz davnejsie hovoril ze treba aj lokalne stretka robit, nie len nejake velke 🙂 ked sa chce, vzdy sa dakto najde

@myrolm

no to lokalne by nebolo odveci, len aby ti ludia o sebe veceli kto je naokolo v okruhu 100km, svojho casu som chcel zorganizovat polovacku na vrany v LM 🙂

mno, do LM chodim sluzobne min. 1x za tyzden a tych vran tam je naozaj háfom :laugh: , ale koledovat si o pruser sa mi vonkoncom nechce :whistle:

@tomcat

MyroLM napísal:

no to lokalne by nebolo odveci, len aby ti ludia o sebe vedeli kto je naokolo v okruhu 100km…

ale ved na to ma prave sluzit forum, v profiloch by malo byt ze kto kde byva… to sa uz potom lahsie organizuje ked vies s kym mozes teoreticky pocitat, pripadne das vyzvu do fora a zaujemcovia sa ti uz ozvu…

@myrolm

ferin napísal:

mno, do LM chodim sluzobne min. 1x za tyzden a tych vran tam je naozaj háfom :laugh: , ale koledovat si o pruser sa mi vonkoncom nechce :whistle:

vrana je skodna, ta sa moze spolu so strakou strielat cely rok 🙂 kukni polovnicky kalendar.

@myrolm

tomcat napísal:

MyroLM napísal:
                          [quote]no to lokalne by nebolo odveci, len aby ti ludia o sebe vedeli kto je naokolo v okruhu 100km…

ale ved na to ma prave sluzit forum, v profiloch by malo byt ze kto kde byva… to sa uz potom lahsie organizuje ked vies s kym mozes teoreticky pocitat, pripadne das vyzvu do fora a zaujemcovia sa ti uz ozvu…[/quote]

buduci rok skusim nieco zorganizovat aj ja 🙂 este najst nejake miesto.

@fogas11

skoda ze neni aj lastovicka skodna to by som ich tu mohol strielat bez mierenia 😀

pozor páni, nevysvetlujte si pojem skodná zver a zákon po svojom! to ze sa moze lovit po cely rok neznamená, ze ju moze lovit kadekto s kadečím! skodnu moze loviť len polovník, takze sa necudujte ked vas niekto nacape pri “ love skodnej zveri“ a nasije vam pytliactvo a par rockov na tvrdo!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 526 až 540 (z celkového počtu 913 )
                          • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.